hälsa checklista för män

Inlagd av: Jeanette Morales uppdaterad: 2015-03-22
En checklista hälsa för både män och kvinnor innefattar att få mer motion, bibehålla en hälsosam vikt och schemaläggning regelbundna läkarkontroller. Men mäns medellivslängd i genomsnitt har minskat jämfört med kvinnor, under 1920-talet, bodde kvinnor ett år längre än män, men under 2000-talet, män dör nästan sex år tidigare än kvinnor. I själva verket säger The Men's Health Network att Amerika har en tyst kris i mäns hälsa.

hjärthälsa

Enligt Men 's Health Network, är hjärtsjukdom den vanligaste dödsorsaken för både män och kvinnor . Men de tillägger att nära dubbelt så många män dör av hjärtsjukdom än kvinnor . Minimera risken för stroke och hjärtinfarkt med friska metoder som minskar blodtrycket , såsom att hålla vikten i ett godtagbart intervall, äta en kost rik på frukt , grönsaker och fullkornsprodukter och få massor av motion .

Cancer

Cancer är den näst vanligaste dödsorsaken för både män och kvinnor . Caring4Cancer att "hälften av alla män och en tredjedel av alla kvinnor" i USA kommer att utveckla cancer. Enligt Men's Health Network, 50 procent fler män dör av cancer än kvinnor, särskilt från lung-och tjocktarmscancer. Noteras livsmedelsmyndighet Michael Pollan säger att mer än en tredjedel av alla cancerfall är kopplade till den typiska västerländska kosten som är mycket fett och socker. För att minska risken för cancer, sluta röka, vet faran tecken på hudcancer, schemalägga ett kolorektal hälsokontroll vart tredje till fyra år efter 50 års ålder och har en lungröntgen efter 45 års ålder om du har rökt.

prostata hälsa

Över 230. 000 män får diagnosen prostatacancer varje år, och 35 procent av alla män över 50 behandla prostatacancer frågor enligt Prostate Health Guide. De rekommenderar ett antal sätt män kan minska risken för prostata sjukdomar: schemaläggning årligen tentor prostatacancer efter 40 års ålder, att bibehålla en kost rik på sojaprotein, frukt och kokta tomater, hålla vikten på en acceptabel nivå, utöva, dricka mycket vatten, och ha regelbunden sex, som tömmer prostatan.

Previous:nothing Next:Hur du tar en bra anamnes

Relaterade artiklar


 • Skillnaden mellan cool och varm dimma luftfuktare
 • den förlossningsvård och postpartum fördelarna med fortsatt stöd under förlossning
 • behandling för ögonfrans kvalster
 • frågor om barnläkare
 • vatten födseln tips
 • typer av plantor
 • tillämpning och användningar av kollagen
 • sjukförsäkring & graviditet
 • raspiga andning hos spädbarn
 • zap löss behandling
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com