hur du tar bort malmedel med vatten

Inlagd av: Jonathan Nyberg uppdaterad: 2015-03-05
Ta bort malkulor är fördelaktigt för din och din familjs hälsa. Det finns luftvägarna faror, ångest, illamående och kräkningar i samband med malkulor, enligt SilentMenace. com. I extrema fall kan de leda till döden. Malkulor är gjorda av små bollar av kemiska bekämpningsmedel och deodorant. Deras syfte är att skydda kläder från mögel eller fjäril larver. Människor använder ofta malkulor när förvaring av kläder under lång tid
1.
Använd skyddskläder och skyddsutrustning när man går någonstans i närheten av malkulor. Bär långa ärmar och långa byxor, som du inte vill att kemikalier röra din hud. Sätt på handskar och en mask för att skydda din andningsorganen, som mask, minskar effekterna av rök. Ventilera området som du arbetar i så mycket som möjligt genom att öppna alla fönster och dörrar.
2.
Rensa bort någon produkt nära malkulor. Isolera malkulor så mycket som möjligt genom att ta bort några kläder eller andra föremål som får vara nära dem . Du vill undvika malkulor kommer i kontakt med tidigare opåverkade objekt och därigenom gör ditt arbete värdelös . Förbered Mothball område som ska släcka glöden med vatten och hur den kan flyttas omkring objekt .
3 .
Häll vatten i de drabbade områdena. Spola malkulor ut med vattnet och bort av kläder eller föremål . Var liberal med din vattenförbrukning så att säkerställa att varenda Mothball tas bort från området . Inspektera området att se till att det inte finns några kvardröjande malkulor eller tecken på dem .
4 .
Sweep det malkulor i en soptunna . Se till att du inte vidrör dem med din hud alls . Dumpa malkulor från papperskorgen till en kraftig plastpåse .
5 .
Kasta malkulor på ett säkert och sanitära sätt . Olika städer har olika regler för Mothball förfogande . Kolla med din lokala regering eller sanitet avdelning för det bästa sättet att permanent bli av med malkulor .


Previous:nothing Next:hur du begär en kopia av min födelseattest i Maryland

Relaterade artiklar


 • hur man blir en leverantör för Blue Cross Blue Shield i Georgien
 • Ball & socket joint information
 • hur är feromoner används på människor ?
 • Varför orsakar surt reflux hosta ?
 • penicillin allergier hos spädbarn
 • trikromatiska teori om färgseende
 • vilka verktyg gör gynekologer använda ?
 • hur warmers mikrovågsugn fot
 • vad är orsakerna till heta öron ?
 • Vilka är orsakerna till den extrema torra ögon i 60 - åriga kvinnor ?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com