hur man hittar en barnmorska i Texas

Inlagd av: Jan-Olof Stoor uppdaterad: 2015-03-27
En barnmorska är en person , oftast en kvinna , som tillhandahåller nödvändig vård , utbildning och övervakning under normal graviditet och hjälper till med vård av nyfödda . I Texas finns det två typer av barnmorskor som erbjuder varierande grader av vård : certifierade sjuksköterska-barnmorska och licensierade barnmorskor . Oavsett vilken typ du väljer att arbeta med , är det nödvändigt för vård och säkerhet för ditt barn att du vet var de ska leta när man försöker hitta rätt barnmorskan

Du behöver : .
Internet

Texas Department of allmänna sjukvården


1 .
Gå till startsidan för barnmorskans styrelsen om Texas Department of State Health Services hemsida . Klicka på " Hitta en barnmorska " länken och välj " Roster ".
2 .
Klicka på länken för "In City Beställ "för att visa listan genom Texas städer . Du kommer att ha möjlighet att öppna barnmorskan listan omedelbart eller spara den på din dator . Om du föredrar , visa en lista med barnmorskor i alfabetisk ordning genom att antingen klicka på " i alfabetisk ordning " länken för Adobe Acrobat -format eller Excel -format .
3 .
Granska listan med namn , adresser och telefonnummer till Texas barnmorskor . Du kommer också att se information om licens nummer , dess status och utgångsdatum .

Association of Texas Barnmorskor


1 .
Hitta en medlem av Association of Texas Barnmorskor (ATM ) genom att klicka på " Hitta en barnmorska " längst upp i ATM webbplats .
2 .
Titta på menyn på vänster sida . Du har möjlighet att söka efter stad eller postnummer , eller klicka på någon av länkarna för att söka på namn , län eller region .
3 .
När du har gjort ditt val , titta ner i listan över barnmorskor . Visa kontaktinformation , serveras län och webbplats information om tillämpligt genom att klicka på de enskilda namnen på de barnmorskor som anges .

American College of Nurse-Barnmorskor


1 .
Go av American College of Nurse-barnmorskor webbplats . För att hitta en Texas certifierad Barnmorska genom att klicka på " Hitta en barnmorska " länken i den övre menyn .
2 .
Skriv in namnet på din stad , stat eller postnummer i " Hitta en barnmorska i ditt område "låda . Använd drop-rutan under som att ange avståndet från den plats som du nämnde.
3 .
Placera en check-märke för att ange en födelse-plats genom att placera en bock bredvid " Hospital ", " Hospital Birth Center ", " Fristående Birth Center ", eller " Home ". Lämna omarkerad om du inte har en preferens .
4 .
Klicka på " Sök " för att visa listan som barnmorska metoder som uppfyller dina krav . Se specifika metoder genom att välja lämplig länk .

tips och varningar


 • Om du vill verifiera licensen för en barnmorska i Texas kan du utföra en sökning med Live Online Sök Kontroll på Texas Department of State Health Services hemsida .


 • Previous:nothing Next:Diabetes Foundation bidrag

  Relaterade artiklar


 • eye-vårdförsäkring
 • tidigare tecken på graviditet
 • hur man sållar fluorid ur vattnet
 • vad är syftet med mellanörat ?
 • göra rastlösa ben påverkar knäna?
 • hur du designa din egen kit hem akut
 • tecknar en bebis är på väg
 • hur är fostret påverkas av alkohol & röker ?
 • hur vet man om en tjej är gravid ?
 • vad är orsakerna till flyttande ledvärk & stickningar ?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com