sätt att främja hälsa och säkerhet & Nutrition i barnomsorgen

Inlagd av: Magnus Ekblad uppdaterad: 2015-03-23
Fetma i Amerika har blivit ett stort problem bland unga människor, enligt US Department of Health och Human Services, Administration för barn och familjer, barnomsorg presidiet. Fetma drabbar nio miljoner barn i åldrarna 6 och 19. Andelen fetma har tredubblats på barn 6-11 år sedan 1970. Dessutom har många föräldrar och vårdgivare lita på barnomsorg. Det finns alltså ett behov för att främja hälsa och säkerhet nutrition i barnomsorgen.

Dela-meny och matlagning

Angela Owens av det nationella Barnomsorg Ackreditering Rådet påpekar att leverantörerna barnomsorg kan främja hälsa och säkerhet näring genom att involvera barnen i menyn och matlagning process. Denna teknik ger barn möjlighet att utöva viss självständighet i val av mat, lära sig vad som finns i olika maträtter och upptäck hur man hanterar livsmedel på ett säkert sätt. Vårdgivaren kan genomföra olika aktiviteter för detta ändamål, som att ha barn Designa layout och stil i en meny genom en konst och hantverk projekt.

tillhandahålla utbildning

Barn har otillräcklig hälso- säkerhet och nutrition delvis därför barn vårdgivarna inte alltid har hälsa och säkerhet och nutrition utbildning . Ledare för barnomsorg kan främja hälsa och säkerhet genom att tillhandahålla utbildning klasser för arbetstagare. Anställda kan sedan använda det de lär sig under sina skift . Denna utbildning behöver inte begränsas till arbetstagare , dock . Anläggningar kan också utbilda föräldrar och andra vårdnadshavare genom klasser eller läromedel barn ta med sig hem .

utbilda om näringslära Etiketter

Barn är fortfarande under utveckling läsförmåga när de är i barnomsorg. Leverantörer kan dra nytta av detta och design aktiviteter för läsning näring etiketter. Till exempel kan de ha studenter hitta etiketter med mjölk som en ingrediens. Vårdgivare kan också införliva mattelektioner genom att låta eleverna dela mat i portioner enligt tjänstgör rekommendationer om näringsvärdesdeklarationen.

Host utbildningsprogram och resor

Det amerikanska Department of Health and Human Services förklarar att trädgårdsarbete kan lära eleverna om näring genom att involvera dem i hela maten tillverkningsprocessen. Martin Luther King Jr Middle School i Berkeley, Kalifornien, är en modell av en skola med ett sådant program. Barn förbereda jord, frön, växter vatten och frukter skörd och grönsaker. Om ett barn vårdinrättning inte har utrymme eller finansiering för ett program som detta, kan leverantörerna ta fortfarande barn på studiebesök till lokala jordbruksföretag eller bearbetningsanläggningar så att barnen kan lära sig hur mat växer och är beredd.

Previous:nothing Next:digital röntgen & graviditet

Relaterade artiklar


 • botemedel för restless leg syndrome under graviditeten
 • orto tri cyclen biverkningar
 • hur man kan bli av trä möss
 • maxodrol biverkningar
 • tecken på graviditet för tonårstjejer
 • hur man kan öka antalet spermier när du är över 40
 • Vad är några potträning problem för en 4 -årig flicka ?
 • olika typer av sjuksköterskor för tonåringar
 • svamp blöjeksem i en baby
 • graviditet utvecklingen av en baby
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com