tips om patientens advokat utses

Inlagd av: Charlotte Wannberg uppdaterad: 2015-03-28

Du behöver:
Vätskor
. Fast föda.
Oral rehydrering vätskor .

Vid någon tidpunkt , kommer du blir äldre och kan behöva hjälp att göra en del av de dagliga aktiviteter som du tycker är lätt nu . Om du drabbas av en sjukdom eller en händelse , till exempel en stroke , som gör dig oförmögen att förespråka för dig själv , behöver du någon som är trovärdig, att förespråka för dig .

Undersök Character

inte betecknar någon ditt magkänsla säger att du inte kan lita på . Huruvida denna person är en släkting, en nära vän , eller annan vårdinrättning eller jurist är oväsentligt . Titta på din blivande val av en advokat utsedd i aktion . Har han ett track record av att hålla sitt ord ? Han ansvarar med pengar , oavsett om det är hans egen eller någon annans ? Eller är han ges till dåliga val och ljuga för att täcka dessa misstag ?

Vet räckvidden av sina befogenheter

I Michigan , och andra stater , en patient förespråkar bara har de befogenheter du ge till honom. Enligt Michigan State Bar hemsida, kan en patient förespråka inte administrera läkemedel som kommer att leda till din död . Han kan dock bara under din skriftliga direktiv , för livsuppehållande slutade på en läkare om att villkoret som ledde till din koma eller på annat vegetativt tillstånd inte kommer att förbättras.

Fråga Blivande advokatens Tillstånd

Enligt " Har du haft the talk " checklista , bör du be personen om lov att ta med honom som din patient förespråkare . Tiden det tar att ha att prata med den person i som du är intresserad av är innan en negativ förutsättning händer som lämnar du inte kan kommunicera . Det ska komma från dig som patient , i förväg . Det är bäst att undvika en situation där de tilltänkta patienten förespråkare hör från läkare att han är ditt val .

Beteckning Ändra

beroende på patientens advokat dokumentet har du rätt att byta din patient förespråkare beteckning som helst , av någon anledning. Detta gäller även om du inte är tillräckligt bra för att delta i din egen vård . Din läkare har en skyldighet att informera din patient förespråkar att du inte längre behöver hans tjänster .

vittnen

Även under Michigan lag måste man ha två vittnen som inte är en make /maka , barn , syskon eller en arbetstagare i sjukhem som rymmer du , skriva på dokumenten . Om du bor i en stat som inte kräver detta , skulle detta dock fortfarande vara en klok politik att följa . För i händelse av en nödsituation , blir det ingen tvivel om att dina önskemål är faktiskt , juridiska och bindande .

Previous:nothing Next:vad är meningen med vaccination ?

Relaterade artiklar


 • effekten av fytosteroler på manlig testosteron
 • kolon bevattning hos barn
 • spädbarn gom utveckling
 • Medicaid stödberättigande nivåer
 • steg för att genomföra en fysisk bedömning
 • mjölkprotein intolerans i spädbarn
 • äldre och värmeslag
 • Varför orsakar surt reflux hosta ?
 • sjukförsäkringslagen förordningar
 • hur man passar en arm lyftsele
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com