Colorado sjukförsäkring program

Inlagd av: Stefan Svensson uppdaterad: 2015-04-02
Colorado tjänar nästan 10 procent av befolkningen i form av offentlig sjukförsäkring. Staten får federala medel för att administrera Medicaid-program, och använder också sina egna medel för att hjälpa barn och gravida kvinnor.Enligt Colorado Department of Health Care Policy och finansiering Mer än 530. 000 människor var inskrivna att få nyttan för folkhälsan under 2009. Det är den största mängden Coloradans institutionen har service i statens historia.

Medicaid-program i Colorado

Medicaid-program i Colorado erbjuds till en mängd olika människor: familjer, barn, gravida kvinnor, äldre och personer med funktionshinder. Deltagande i vilken Medicaid-programmet beror på en deltagares familjens storlek, inkomst och ålder.Det finns många tjänster erbjuds via Medicaid, inklusive checkups, sjukhusvård, omsorg , vårdhem tjänster, mödravård, läkare besök och receptbelagda läkemedel.De som ansöker om Medicaid måste ge lönecheck stubbar och bevis på laglig vistelse i USA. Ytterligare information kan behövas om en ansökan avser vissa tjänster. Till exempel måste gravida kvinnor tillhandahålla läkarintyg som visar på förfallodagen.Kostnaden för Medicaid får gratis eller till låg kostnad, beroende på den sökandes inkomst.

barn och gravida kvinnor

barnhälsovård Plan Plus (CHP +) är en Statewide program för barn som är 18 år eller yngre och gravida kvinnor som är 19 år eller äldre. Täckt fördelar beteendemässiga hälso-och sjukvård, tandvård, tjänster sjukhus, vaccinationer, mödravård, receptbelagda läkemedel och kontroller wellness.Förutom en ålder av deltagarna , rätten till kraftvärme + fördelar omfatta restriktioner familjens inkomst . Deltagarna kan också gälla om de inte har någon annan försäkring och inte berättigar till Medicaid förmåner . Endast Colorado invånare kan ansöka om kraftvärme + .Kostnader kan ansöka om registrering . Kostnaden varierar från $ 0 till $ 35 beroende på antalet barn i varje familj . Egenavgifter på $ 2 eller $ 10 kan också behövas för vissa medicinska tjänster

fattiga Care

Colorado ger också rabatterade sjukvård till låginkomsttagare genom sitt Colorado fattiga Care Program ( CICP ) . Det är dock inte en sjukförsäkring program .CICP använder federala och statliga medel för att betala vissa leverantörer som behandlar oförsäkrade och under-försäkrade patienter. Tjänster som omfattas är brådskande sjukvård, sjukhus, primärvård och receptbelagda läkemedel.För att bli godkänd måste dessa patienter i USA lagligt och göra 250 procent eller mindre av den federala fattigdomsgränsen. Sökande kan inte berättiga till någon annan stat sjukförsäkring programmet.Deltagare som vill ta emot CICP rabatterade tjänster måste gå till ett deltagande sjukhus eller klinik. Eftersom CICP inte försäkringar, tjänster som omfattas varierar för varje leverantör. Program kostnader för deltagarna är beroende av sina inkomster.

Previous:nothing Next:orsaker till försurning

Relaterade artiklar


 • medicinska orsaker svullna ögon hos spädbarn
 • komponenter i en medicinsk historia
 • visuell analog skala av smärta
 • intäkter krav för ahcccs sjukförsäkring
 • snäva byxor & testikeln smärta
 • tecken på sura uppstötningar hos spädbarn
 • amning & robitussin
 • effekter av oförsäkrade
 • HEPA-filter för allergier
 • tecken på arbetskraft under graviditeten
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com