Federal Register regler och föreskrifter för organdonation

Inlagd av: Jonathan Nyberg uppdaterad: 2015-04-23
År 1869 utförde läkare den första transplantationen, en hudtransplantation. Sedan dess har transplantation operationer gått från hornhinnor till njurarna till lungorna för hjärtan. Varje person över 18 år har nu möjlighet att donera en del av eller hela sin inre organ för vetenskap och medicin. Kongressen har antagit flera lagar för att reglera donation och förvaring av organ från både levande och avlidna givare. Kongressen håller register över sina handlingar passerade i Federal Register.

Uniform Anatomiska Gift lagen

År 1968 passerade kongressen Uniform Anatomiska Gift lag som fastställer villkoren för donation av hela eller delar av en människokropp efter döden. Det anges att personer över 18 år har rätt att registrera sig som organdonator. Om en person avlider utan att förbjuda att hennes organ doneras, en make, förälder, vuxet barn, kan vuxna syskon eller vårdnadshavare donera den avlidnes organ. Lagen reglerar också vilka organisationer kan ta emot organ. Dessa omfattar sjukhus eller enskilda kirurger, medicinska eller tandläkare, ett organ bank för medicinsk forskning eller en enskild som behöver en transplantation.

Nationella Organ Transplant lagen

The National Organ Transplant Act, som antogs 1984, fastställs Organ tillvaratagande och transplantation Network (OPTN). Nätverket består av sjukhus administratörer och personal, läkare och offentliga företrädare. Den skapades för att identifiera potentiella givare, få organ och som hälsokraven för koppleri dem. Organisationen ansvarar för att upprätta ett system för att distribuera organ till patienter i transplantationscentra. Den OPTN är en ideell byrå. Lagen innehåller också ett avsnitt förbud mot all försäljning organ som påverkar mellanstatliga handeln.

Organdonation och Recovery förbättring lagen

donation återhämtning och förbättring lagen (ODRIA) antogs år 2004. Den är avsedd att hjälpa till att sprida ordet om nödvändigheten av organdonation och ger federala regeringen program för att utbilda allmänheten om donation. Medlemsstaterna är berättigade till statsbidrag om de går att genomföra program för ökad medvetenhet donation. Sjukhus kan också få bidrag från regeringen om de upprätta program organtransplantation.

Transplant Center Krav för levande givare

I mars 2007 inrättade Medicare en slutgiltig förteckning över regler för transplantation center . Det är mycket lång , men i ett nötskal , det kräver att levande givare erhåller korrekt medicinsk och psykiatrisk tentor och att transplantationscentrumet helt dokument givarens medicinska resultat. Transplantationen centrum måste se till att en donation inte kommer att vara farligt för levande givare hälsa . Minst två yrkesmän med tillstånd måste bekräfta att blodet typer av både levande givare och transplantationen mottagaren är passande eller kompatibel . Transplantationscentra måste följa upp med en levande givare efter operationen.

Previous:nothing Next:hur många timmars sömn ska människor få ?

Relaterade artiklar


 • hur man skapar en 100-dagars träning utmaning
 • vad är ohio ingen kostnad sjukförsäkring ?
 • kondition meriter badge krav
 • Vilka är användningsområdena för beta salva ?
 • vad är orsakerna till brännande känsla i underbenet?
 • bebisar och irriterad tarm
 • förteckning över prenatal vitaminer finns
 • Vilka är orsakerna till den extrema torra ögon i 60 - åriga kvinnor ?
 • entropion i spädbarn
 • vad som påverkar människors tillväxt ?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com