Hur får jag kroppsmasseindex?

Inlagd av: Ulf Friberg uppdaterad: 2015-04-15
Body mass index (BMI) är ett mått som används för att identifiera viktproblem hos vuxna, enligt Center for Disease Control (CDC). BMI inte ensam berätta en god hälsa historia, men tillsammans med en hälsokontroll, utvärdering av kost och motion och sjukdomshistoria, är BMI ett värdefullt verktyg för att fastställa eventuella hälsorisker från övervikt. När BMI har beräknats, det måste också tolkas. CDC rapporterar att ett BMI under 18,5 indikerar en person är underviktig, från 18,5 till 24,9 är inom normalområdet och 25. 0 och ovan tyder på vikt eller fetma problem

Du behöver:. .
Skala
Måttband.
Räknare.


1.
Konsultera en BMI kalkylator på nätet. Se resursen i den här artikeln för mer information om automatisk BMI räknare.
2.
Besök din läkare och har din BMI mätt.
3.

Beräkna ditt BMI genom att följa denna formel: vikten i pounds /[höjd i inches kvadrat] x 703. Runda till totalt den andra decimalen.För exempelvis en person som väger 150 pounds och är 65 inches tall, dividera 150 med 65 (150/65=2. 307 ) , dela det talet med 65 (2,307 /65=. 0355) och multiplicera den summan med 703 ( 0,035 x 703=24,958 eller 24,96 ) . Detta personer BMI är 24,96


Previous:nothing Next:Vilka är orsakerna av kollagen nedbrytning ?

Relaterade artiklar


 • toxikologi av isopropanol
 • de noterade skillnaderna i mäns och kvinnors hälsa
 • klassiska tecken på en missbrukare på arbetsplatsen
 • sjukdomar finns med nyfödda
 • försäkringsskydd för fertilitetsbehandling
 • ålder och tamoxifen
 • Patienten överföringsteknik
 • induktionshäll faror
 • transvaginalt ultraljud
 • varaktigheten av hydrokortison aktuella biverkningar
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com