Läkarvård bidrag

Inlagd av: Magnus Ekblad uppdaterad: 2015-04-13
Att ha tillgång till vård av god kvalitet är en fråga som berör alla . Enligt National Institutes of Health, är sjukvården ett ämne som är i behov av mer forskning och reformer . I ett försök att öka kvaliteten och tillgången till sjukvård , privata och statliga bidrag som finns tillgängliga . Dessa bidrag till forskning , administrativt stöd , teknisk support , teknisk innovation och andra aspekter av medicinsk vård . Bidrag finns för enheter såsom högskolor , statliga och offentliga myndigheter , privatpersoner och andra kvalificerade organ .

National Emergency Medicine Association ( NEMA )

The National Emergency Medicine Association ( NEMA ) är en ideell organisation som fond särskilda program för att förebygga skador och sjukdomar . Stiftelsen stöder folkhälsan genom bidrag till utbildning , allierade forskning , teknik och utrustning för akutsjukvård . Grunden söker projektförslag som rör koronar trauma och hjärta friskvård och förebyggande för alla typer av trauma . Att vara berättigad till detta bidrag måste den sökande vara en inhemsk ideell organisation . Bidrag utmärkelser belopp upp till 10. 000 för en kvartal . Sökande bör lämna in en detaljerad bidrag förslag som innehåller ett program abstrakt , projektioner budget , säkrade medel , bevis på ideella status och en förteckning över styrelsen . Alla förslag måste lämnas in till den angivna e-postadress.Kelly A. Herzog , ordförande

National akutmedicin Association

P. O. Box 69 , Nottingham , MD 21128

410-256-3474

nemahealth. org

Tidig medicinsk /kirurgisk subspecialists Bidrag

Stöd för tidig medicinsk /Kirurgisk subspecialists " Övergång till Aging Research ( GEMSSTAR ) är ett initiativ som fastställts av National Institutes of Health att ge stöd för medicinskt utbildad personal. Detta bidrag syftar till att öka kvaliteten på de medicinska tjänster genom att erbjuda utbildning och forskning möjligheter till medicinsk personal. Institutet kommer att finansiera bidrag till forskning i åldrande med inriktning på kliniska områden för kvalificerade utredare . Utmärkelser kan uppgå till 50. 000 dollar per år . Detta är en obegränsad möjlighet , vilket innebär att varje godkänd inrättning kan tillämpas . Detta är dock möjlighet för sökande som har en medicinsk specialitet. Sökande bör utarbeta ett detaljerat förslag och lämna den tillsammans med en ansökan via grants. gov .National Institutes of Health (NIH )

9000 Rockville Pike

Bethesda , Maryland 20892

301-496-4000

nih. gov

Forskning om Emergency Medical service för barn

Enligt National Institutes of Health, är akut sjukvård för barn i behov av mer forskning . Tidigare studier tyder på att barn inte får tillfredsställande akutsjukvård på grund av en splittrad akutsjukvård system. To förstå denna fråga , är institutet ge bidrag för att undersöka ämnen i akut barn läkartjänster. Denna möjlighet är obegränsad på varje inhemskt kontor eller kvalificerad person . Sökande måste utarbeta ett förslag som innehåller information om projektet och skicka det elektroniskt via grants. gov .National Institutes of Health ( NIH )

9000 Rockville Pike

Bethesda , Maryland 20892

301-496-4000

NIH . gov

Previous:nothing Next:New Jersey för influensa skott

Relaterade artiklar


 • hur man förgifta möss
 • hur man ska behandla kalkavlagringar
 • tecken på att du är gravid
 • tecken på en hjärtinfarkt hos kvinnor
 • leksakers säkerhet frågor
 • tibia skelettsmärta
 • vad är barn diabetes?
 • omvårdnad och demens
 • hur man skyddar öronen när du simmar
 • bilaterala mastektomi definition
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com