New Yorks friska familjer agera

Inlagd av: P-O Lennartsson uppdaterad: 2015-04-21
I 202C kongressen presenterade ett lagförslag som skulle garantera arbetstagarna ett visst antal betalade sjukdagar när de eller en familjemedlem är sjuk. Ringde till den friska familjer lagen är denna lagstiftning för närvarande i utskottet, men nämner flera stater och letar i går sina egna versioner. New York City, till exempel, arbetar för att klara ett omfattande lagförslag som kommer att hjälpa sina anställda när de är sjuka

Identification

Även om många insatser för att bevilja amerikansk anställda betald sjukfrånvaro har försökt, det friska familjer lagen vunnit dragkraft under 2009. Denna lagstiftning garanterar att alla amerikanska arbetarna skulle ha betalat sjukdagar . De friska familjer lagen infördes av Rosa DeLauro of Connecticut och Edward Kennedy från Massachusetts. För närvarande är notan i utskottet på hälsa, utbildning , arbete och pensioner .

Fördelar

Enligt " The New York Times , " Healthy Familjer Lagen gäller alla företag med 15 eller fler anställda . Anställda är berättigade till en betald timme sjukfrånvaro per 30 arbetade timmar , med maximalt sju utbetalda dagar per år . Anställda kan använda dessa sjukdagar när de, deras barn, make eller någon annan närstående är sjuk.

Effekter

Enligt "The Times" lagstiftningen hävdar att tre fjärdedelar av låginkomsttagare och hälften av den privata sektorn arbetstagare inte har betalat sjukdagar. Dessutom hävdar man att USA är det enda industriland som inte garanterar en kort-eller långsiktig sjukskrivna för sina arbetstagare.En undersökning av gemenskapen Service Society anges att hälften av den använda New York City boende inte har sjukersättning och 1. 3 miljoner arbetare har inte någon betald ledighet alls.

Oppositionen

Inte alla grupper godkänner friska familjer lagen, dock. The National Federation of Independent Business, en lobbygrupp som representerar små företag, säger att den lagstiftning som kommer vid en tidpunkt då många företagare kämpar för att hålla sin verksamhet öppen i en tid av ekonomisk oro.

Överväganden

Trots att den federala lagstiftningen har ännu inte blivit lag, är separata stater och städer som arbetar för att genomföra liknande lagstiftning på lokal nivå. Enligt arbetstidslagen Familjer man är i New York City Council överväger en liknande åtgärd . I augusti 202C en proposition förelades stadsfullmäktige som skulle tillåta upp till nio sjukledighet dagar för arbetstagare i New York City. Små företag skulle dock bara ge fem sjukdagar per år .

Previous:nothing Next:vikten av årliga physicals

Relaterade artiklar


 • bör en person rengöra hans lever ?
 • kroppslukt hos barn
 • genetiska test för dyslexi
 • varm luftfuktare & mögelsporer
 • orto tri - cyclen information
 • kakaosmör bränna behandling
 • Vilka plikter av ett ob sjuksköterska ?
 • Vilka är riskerna med Arbonne produkter ?
 • benvävnad hos äldre kvinnor
 • pool risker för barn
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com