Vilka är de olika metoderna för förlossning leverans?

Inlagd av: P-O Lennartsson uppdaterad: 2015-04-15
Varje år, mer än 4 miljoner barn föds i USA, och 130 miljoner barn föds årligen runt om i världen. Medan ett barn är en glad tillfälle, kan det också vara en mycket stressande upplevelse. Föräldrar, särskilt de som är nya till leverans erfarenhet, får kämpa med att välja rätt leveransmetod. Naturliga , läkemedel och kejsarsnitt är de tre grundläggande metoder för förlossning . Ytterst beror därför det bästa metoden på individuella behov och önskemål .

naturlig förlossning

Natural Leveransen omfattar alla vaginala förlossningar leveranser som inte innebär medicinering . Naturliga födslar som att vara alternativa födelseprocess metoder , såsom användning av yoga och akupunktur för att bekämpa smärta , blir allt populärare i USA . Vatten födda stöds nu i nästan 250 amerikanska sjukhus och i 70 procent av alla barn centra .När en blivande mamman beslutar att ha en naturlig förlossning , hon måste då välja en leverans anläggning . Naturliga födslar kan ske på sjukhus, vid födseln eller till och med hemma . Även läkare är på plats för dem som väljer att leverera på ett sjukhus , födelse center erbjuder en hemlik miljö där certifierade sjuksköterska-barnmorska leverera bebisar . Födelse centra tjäna bäst friska kvinnor som har låg risk graviditeter . För dem som föredrar lugn och ro hemma , homebirth , vanligtvis övervakas av en barnmorska , är ett annat alternativ.

Medicated Leverans

Medicated förlossning är ett annat alternativ för de som vill tråkig eller eliminera smärtan av förlossningen . Medicinera innebär vanligtvis användning av smärtstillande medel eller , i särskilda fall , narkos . Analgetika administreras intravenöst genom ett dropp in i en ven eller muskel efter förlossningen har startat . Doseringen och tidsperiod av smärtstillande användande påverkar hur starkt ett spädbarn reagerar på medicinen . Som ett resultat av analgetika , kan nyfödda kräver syre på grund av andningssvårigheter , eller födas sömnig och inte kan suga . Alla dessa biverkningar är tillfälliga och inte har någon långsiktig effekt på barn .Även användningen av generell anestesi kan vara frestande att den undanröjer smärta , det har en mängd negativa bieffekter . Tång krävs i leveranser av kvinnor under narkos eftersom de ofta inte att bistå vid förlossningen processen . Kräkningar medan under narkos kan orsaka andningssvårigheter komplikationer eller dödsfall . Dessutom , kors narkos lätt moderkakan och går in i fostrets blodcirkulation snabbt , vilket grogginess hos nyfödda . Fortfarande , för mammor som lider av sjukdom som orsakar blödningar eller som har haft tidigare ryggkirurgi , eller i händelse av fosterpåverkan , leverans av en sätesbjudning , eller i nödfall kejsarsnitt blir narkos behövs .

Kejsarsnitt

kejsarsnitt är en typ av läkemedel leverans som blir nödvändig i fall av komplicerade förlossningen . Om ett barn är i nöd , för stora för att passera genom bäckenet, inte i huvudet nere , eller för tidigt , är ett kejsarsnitt ofta används . Beslutet att utföra en kejsarsnitt vanligtvis inte förrän efter arbetskraft inleds och är en sista utväg på grund av risken för komplikationer för både mamman och barnet . Om en blivande modern har redan haft ett kejsarsnitt , har metoden varit allmänt användas för alla framtida leveranser för att undvika risken för uterusruptur som är förhöjd med förfaranden upprepa kejsarsnitt . Men i juli 2010 utfärdade American College of obstetriker och gynekologer nya riktlinjer som anger att " vaginal förlossning efter kejsarsnitt ( VBAC ) är ett säkert och lämpligt val för de flesta kvinnor som haft en tidigare kejsarsnitt . "

Previous:nothing Next:Vilka uppgifter av fettceller?

Relaterade artiklar


 • vad är fosfatidyl glycerol ?
 • Vad är orsaken till smärta under höger skulderblad ?
 • makens övergrepp av män
 • vaccinering för rabies hos ett djur
 • hur man ska fastställa en långsiktig vård anläggning
 • statligt förvaltad planer vård i Illinois
 • selektiv abort
 • Vilka är fördelarna med klimakteriet?
 • hur man passar en arm lyftsele
 • vanliga tecken på tidig graviditet
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com