Vilka är fördelarna med att vara något basiskt?

Inlagd av: Jonathan Nyberg uppdaterad: 2015-04-06
pH-nivån är en av de viktigaste balans system i din kropp. Det mäter pH på en skala från 0 till 14. Zero är det mest surt och 14 är den mest alkaliska. Det är idealiskt att ha en balanserad pH-nivån för optimal hälsa. pH-nivåer som sträcker sig från 7,24 till 7,45 innebär att din kropp är något basiskt, och fungerar bäst i detta tillstånd.

förebygga sjukdom

ett konstant tillstånd av syra i kroppen gör det mer mottagliga för sjukdomar. På kvinnor till kvinnor webbplats, Marcelle Pick, gynekolog NP förklarar att när din kropp kämpar för att bibehålla den relativt strama blod-pH som krävs för överlevnad, kan det resultera i inflammation. "Med tiden kan denna kamp följas av en stadig ökning av pro-inflammatoriska blod syra homocystein i blodet Studier visar att höga halter av homocystein i blodet fördubbla risken för benskörhet -. Relaterade frakturer tillsammans med andra inflammatoriska tillstånd som hjärtinfarkt, stroke, fuzzy tänkande och Alzheimers sjukdom, "DrVälj sagt. För att balansera homocystein, äta mat med hög folsyra, vitamin B6 och B12.

Stärktes Energi

Christine Dreher, CCN, CCH beskriver att trötthet kan orsakas av utarmat binjurarna, hypoglykemi eller candida, och en sura miljö är roten till problemet. När syra nivån i kroppen sänks och är något basiskt, övertid har du ny energi.

Förbättrad Disgestive System

Enligt Christine Dreher, CCN, CCH elektrolyt mineraler är livsviktiga för den metaboliska funktioner i kroppen systemen , särskilt matsmältningssystemet. "Om tarmarna och tarmarna rånade av elektrolyt mineraler, blir pH-värdet ändras. Vis uppstår en obalans i den bakteriella miljön, vilket kan lämna tarmen och tarmarna öppna för patogener (inklusive candida och parasiter), irritationer och störningar. "

Att bli svagt alkaliskt

Att ha en balanserad pH-värde, äter mer alkaliska livsmedel som t. ex. färsk bladgrönsaker, frukt, mandel, kastanjer och ta en multivitamin dagligen. Observera att frukter som är sura, som citroner, lime och apelsiner, faktiskt alkalize blodet när de bryts ner. Skär ner ditt intag av rött kött, raffinerade kolhydrater, socker och förädlade livsmedel för att förhindra en sur miljö i kroppen.

Previous:nothing Next:handtvätt protokoll

Relaterade artiklar


 • Vilka är fördelarna med att vara något basiskt?
 • biverkningar av Yasmin p-piller
 • förekomst och orsaker till diarré hos barn
 • anatomi och fysiologi i det reproduktiva systemet
 • hur man injicerar intramuskulära injektioner arm
 • Läkare och drogmissbruk
 • typer av receptorer på cellytan
 • Hur berätta om det är en pojke eller en flicka
 • typer av information som läkare kontor behöver för att datorisera
 • Vilka olika nivåer av PSA?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com