allergier i samband med kaniner

Inlagd av: Camilla Näslund uppdaterad: 2015-04-22
orsakade av kaniner variera i intensitet eftersom vissa människor är mer allvarligt allergisk mot kaniner än andra . De flesta människor som visar tecken på mild allergi hitta de symtom är kliande röda ögon eller rinnande näsa . Svåra allergier är mer extrem, som orsakar en person att utvecklar astma , nässelutslag eller andra livshotande symptom . Besöka en läkare för en hud patch allergitest innan man överväger en kanin som husdjur .

Allergi-Induced Konjunktivit

Allergi-inducerad konjunktivit , även kallad "röda ögon ", orsakar svullna ögonlocken och röda ögon tillsammans med en vit ansvarsfrihet . Detta symptom är smärtsamt och leder ofta till dimsyn . Allergi-relaterade rosa öga ger samma symptom som viral rosa öga , men allergi-inducerad rosa öga är inte smittsam , det påverkar endast den person med allergisk immunsvaret . Om du får röda ögon efter kontakt med kanin , tvätta händerna noga och träffa en läkare . Undvik att röra ögonen och hålla sig borta från kaniner .

anafylaktisk chock

Anafylaktisk chock är en livshotande allergisk reaktion mot kaniner . De första tecknen är nässelutslag och en Scratchy halsen . En person kan också uppleva en snabb puls , röda ansikte och svår ångest . Personens hals kan närbild orsaka andningssvårigheter. Få hjälp snabbt genom att ringa 911 eller rusa till närmaste sjukhus akutmottagning . Denna reaktion på kaniner är en sällsynt , men allvarlig .

rinnande ögon

rinnande ögon är ett vanligt icke livshotande allergisk reaktion mot kaniner . Människor som utvecklar detta symtom har i allmänhet en mycket mild allergi mot kaniner . Vidröra ögonen efter petting en kanin kan resultera i kliande , rinnande ögon . Rinnande ögon är tydliga och inte röd som allergi-inducerad rosa öga . Denna reaktion är mer av irritation än andra mer allvarliga och till och med smärtsamma symtom .

rinnande näsa

En rinnande näsa är en annan vanlig allergisk reaktion på kaniner . Personer med lindriga allergier kan uppleva både en rinnande näsa och rinnande ögon . Dessa reaktioner lektion efter handtvätt och att hålla avstånd till kanin . Vissa personer kan inte ens inser att de är allergiska tills de husdjur eller umgås med en hare.

Previous:nothing Next:hur tidigt kan du ta ett graviditetstest ?

Relaterade artiklar


 • kroppsdel fakta
 • medicinsk anatomi tungan
 • Vilka frågor bör du fråga ditt företag sjukförsäkring ?
 • nackdelarna med genograms
 • sjukförsäkring bidrag för kämpande familjer i Nebraska
 • Läkarvård bidrag
 • varför skjul kvinnor hår?
 • Vilka uppgifter av fettceller?
 • förteckning över abortkliniker
 • Vatten & öroninfektioner
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com