effekterna av uttorkning på det kardiovaskulära systemet

Inlagd av: Ulf Friberg uppdaterad: 2015-04-26

Du behöver :
dator med Internetuppkoppling
. Skrivare.
Telefon.
Anteckningar och penna.
Kopia av militär ansvarsfrihet papper .

Th kardiovaskulära systemet är centralt för genomförandet av idrottare under konkurrens och kräver ständig fukt för att fungera korrekt . Under träning , når kroppen ibland 80 till 100 procent av maximal hjärtfrekvens och otillräcklig vätska ökar förbrukningen trycket på detta system . Dehydrering leder till en myriad av problem i samband med hjärt-kärlsystemet och potentiella hälsoproblem senare i livet , om uttorkning fortsätter under längre perioder.

försämrad prestanda

det kardiovaskulära systemet är byggt för att sätts under press när en person fysiskt utövar själv . I vissa fall , idrottsmän utbilda sina system för att upprätthålla enorma mängder av påtryckningar , som hjärtat pumpar blod snabbt till de områden av kroppen som behöver det mest . En av effekterna av uttorkning på den mänskliga kroppen har den kraftiga minskningen av hjärt-kärlsystemet produktion av blod , tillsammans med blodtryck på grund av de blodkärl som begränsar . Denna begränsning av fartygen sker på grund av torkad kroppens behov av att bevara fukt i den.

ökade belastningen av System

Det viktigaste farhågorna förknippade med dehydrering på det kardiovaskulära systemet är ökad stress på organ. När uttorkad, har hjärtat arbeta hårdare för att pumpa blod till andra delar av kroppen och tvinga blodet genom trängd blod vener. Uttorkad individer har blivit medvetslös och krävs seriös läkarvård på grund av deras systemets oförmåga att hantera den ökade arbetsbelastningen av blodcirkulationen. Långsiktiga dehydrering ökar risken för hjärt-komplikationer senare i livet.

Inablity att reglera kärntemperatur

hålla kroppen ventilerad och sval är viktigt att upprätthålla en hälsosam kardiovaskulära systemet. Uttorkning kommer första effekten svett, gradvis orsakar inre temperaturen i kroppen att öka till högre nivåer. Kroppen, som en bil, måste kylas ned som en individ utövar själv. Svettningar hjälper till att kyla huden på kroppen och minska den totala temperaturen på den enskilde. Oförmågan att svettas på grund av uttorkning befriar kroppen av detta alternativ, vilket de resulterande kärntemperatur på grund av bristande svettiga kan skada den interna delar i det kardiovaskulära systemet.

Previous:nothing Next:hemtjänst i Norristown, PA

Relaterade artiklar


 • Hur kan jag sakta min menscykel?
 • tidiga barndomen utvecklingen i England
 • Effekterna av Remicade på menstruationscykler
 • Definitionen av paraffininbäddning
 • dieter för ungdomar
 • typer av upphöjda toalettstolar
 • Definitionen av en barnneurolog
 • funktioner av progesteron under graviditeten
 • hur man blir en leverantör för Blue Cross Blue Shield i Georgien
 • tecken på att du är gravid
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com