hälso- och sjukvård politik för barn

Inlagd av: Jonathan Nyberg uppdaterad: 2015-04-14
Sjukförsäkring ger inte bara för vård när ett barn blir sjuka eller skadade , men för förebyggande hälsovård också. Den federala Medicaid och barnens hälsa Insurance Program ( chip) program ger försäkring för barn från familjer med låg inkomst , samt familjer som är kvalificerade för stöd men inte har råd premier för sjukförsäkringar. Dessa program handläggs på delstatsnivå .

Medicaid

Medicaid är finansierat av federala state partnerskap och förvaltas av enskilda stater . Detta program ger sjukförsäkring för låginkomsttagare och familjer . Varje stat har sina egna krav för kvalificering , som kan omfatta amerikanskt medborgarskap , funktionshinder , graviditet , inkomster och resurser . Dock har varje stat Medicaid för barn upp till 21 års ålder lever under fattigdomsgränsen . Vissa stater täcka barn upp till 6 år som lever under 133 procent av fattigdomsgränsen . Medicaid för barn ger förebyggande vård , filmvisningar hälsa , behandlingar för sjukdomar , läkare och sjukhusbesök , tandvård och synvård på liten eller ingen kostnad för familjerna .

CHIP

CHIP skapades 1997 för att ge sjukförsäkring för barn som inte uppfyller kraven för Medicaid och vilkas föräldrar inte har råd att betala för privata försäkringar . Federala föreskrifter kräver att varje stat ger täckning för rutinkontroller , vaccinationer , tandvård , sjukvård , laboratorie -och röntgen tjänster . Den nationella CHIP politik kräver tandvård täckning för att förebygga sjukdomar och främja oral hälsa för barn upp till 19 års ålder . Medlemsstaterna måste tillhandahålla förebyggande vård utan kostnad för familjen , men kan egenavgifter krävas för andra tjänster . Varje stat har en viss flexibilitet i bestämmandet av rätten, nivåer betalning och täckning så länge dessa faller inom den federala riktlinjer. Kostnaden för täckning subventioneras av federala och statliga myndigheter. Kostnaden för familjer är beroende av hushållets storlek och inkomster.

Hur ansöker

Den federala regeringen uppmanas föräldrar att ansöka om Medicaid eller CHIP även om de tror de inte är stödberättigade. Varje stat har handläggare som utvärderar stödberättigande och hjälpa till med ansökningsprocessen. För att starta ansökningsprocessen, ring 1-877-barn nu eller gå till InsureKidsNow. gov för att hitta leverantörer i ditt tillstånd.

Previous:nothing Next:rengör jag mätas öron med alkohol?

Relaterade artiklar


 • nackdelarna med genograms
 • tecken på att du är gravid
 • sjukförsäkring och mödravård
 • botemedel för restless leg syndrome under graviditeten
 • hur du begär en kopia av min födelseattest i Maryland
 • Hur utsöndringsmekanismerna systemet att fungera med andra system i kroppen ?
 • hur du tar bort stela gas permeabla linser
 • statliga stöd för barn med ADHD
 • vad är okomprimerade bröstvävnaden?
 • bidrag för tandvård i Oregon
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com