hur man uppfyller kraven för Medicaid i New Jersey

Inlagd av: Annika Hultén uppdaterad: 2015-04-17
Medicaid är ett federalt finansierade och statliga förvaltas, sjukvård program. Programmet är avsett för medborgarna, och utlänningar i vissa fall kan det inte har råd sjukvård och som uppfyller kraven inkomster behörighet. I New Jersey får en hemvist i den stat fylla i en ansökan om Medicaid. De som är godkända för stödet vanligtvis inte bara uppfyller kraven sms men delas in i tre grupper:. Familjer med barn, äldre eller handikappade eller gravida

Familjer med anhöriga


1.
Skaffa en ansökan för New Jersey FamilyCare program på din lokala län välfärd eller Department of Human Services kontor, online eller genom att ringa: 1-800-701-0710 och med en ansökan skickas till dig per post. Dessutom kan ansöka till programmet på nätet.
2.
Ange hushåll information om tillämpningen. Hushållens information inkluderar en hemadress plus kontaktinformation inklusive e-postadress. För att kvalificera för Medicaid i New Jersey , måste du vara bosatt i den staten.
3 .
Ange fullständigt namn och information för föräldrar /vårdnadshavare eller de personer i hushållet över 21 . Varje person måste ha ett personnummer , vara amerikansk medborgare eller en kvalificerad utlänning ( kvalificerad utlänningen inte behöver ett Social Security Number ) . För att räknas som en utlänning bosatt måste du ha bott i den medlemsstat under åtminstone fem år .
4.
Ange fullständigt namn på alla barn (person under 21) i hushållet. Ange din relation med barnet, till exempel barn eller styvbarn. Varje barn måste ha ett personnummer, vara amerikansk medborgare eller kvalificerad främmande.
5.
Ange inkomstuppgifter för varje person i hushållet över 21. För att bli godkänd måste den totala hushållsinkomsten möta inkomster riktlinjer. Till exempel kan en familj på fyra får inte grov över $ 3. 675 per månad för att kvalificera sig för en Medicaid utan en månatlig premie. En familj på fyra uppräkning till $ 6. 432 per månad kommer fortfarande uppfyller kraven för Medicaid, men kommer att få betala en månatlig premie på $ 133 för hela familjen. (Alla siffror är från 2010. )
6
tillbaka ansökan till en lokal län Welfare Office, eller posta det till:.NJ FamilyCare

PO Box 8367

Trenton, NJ 08. 650När programmet är över, kan du bli ombedd att intervjua med en arbetstagare personligen och bevis av intäkter och medborgarskap. Bevis skulle omfatta lön Män , hyra eller amorteringar kvitton och månatliga bankkonto balansräkningar.

Medicaid för funktionshindrade eller personer i åldern


1 .
Skaffa en ansökan direkt från lokal välfärd kontor . För mer frågor eller för att begära en ansökan per post , ring : 1-800-792-974
2
Ange dina kvalifikationer status . . En sökande måste vara 65 år eller äldre , blinda eller handikappade .
3 .
Kontrollera att du uppfyller månadsinkomst krav . Till exempel , ett program som är äldre eller funktionshindrade får inte grov över $ 903 per månad och inte har mer än $ 4000 i nuvarande resurser . En familj stort som två får inte grov över $ 1. 215 per månad och inte har mer än 6000 dollar i nuvarande resurser . ( Siffror från 2010. ) inkomst inkluderar, men är inte begränsat till , SSI betalningar , pensionering , arbetslöshet , räntor och utdelningar och veteraner förmåner . Resurser inkluderar, men begränsas inte till , tillgångar som ett sparkonto , en bil i vissa fall , husgeråd , aktier och obligationer och konton pensionering.
4 .
Se till att skriva programmet innan du skickar det . När ansökan lämnas in , får kvalificerade sökande uppmanas att träffa en handläggaren och kontrollera information såsom bruttolön , bosättning och identitet .

Medicaid för gravida


1 .
Skaffa och fylla i en ansökan om Medicaid på lokal län välfärd kontoret eller i din leverantörernas kontor .

2 .
Kontrollera om tillämpningen att du uppfyller grundläggande kvalifikationskrav. En gravid kvinna måste vara amerikansk medborgare eller lagligt berättigad att stanna kvar i USA och har hemvist i New Jersey . Tillämpning information för att hjälpa kontrollera detta är den sökandes hemadress , personnummer och medborgarskap .
3 .
Ange total bruttoinkomst på ansökan . De sökande måste uppfylla inkomster krav . Till exempel , en gravid kvinna med en familj på fyra får inte grov över $ 3. 675 per månad . En familj på två får inte grov över $ 2. 429 per månad . ( Siffror från 2010 . )
4 .
Se till att skriva under ansökan innan du skickar det . När ansökan lämnas in , får kvalificerade sökande uppmanas att träffa en handläggaren och kontrollera information såsom bruttolön , bosättning och identitet .

Akut betalningsprogrammet för Aliens


1.
Möt grundläggande behörighet . Detta program är speciellt för okvalificerade utlänningar . Den sökande skall antingen ha någon dokumentation från amerikanskt medborgarskap och Migrationsverket, har varit i det skick för mindre än fem år eller betecknas som icke- invandrare , såsom turister eller de som student visum .
2 .

Meddela en anställd eller ombud vid anläggningen , eller sjukhus , som behandlar dig som du vill ansöka om detta program . En anställd kan hjälpa dig med ansökan eller hänvisa dig till en lokal län välfärd kontor . Undantaget är om den sökande ansöker om stöd för arbete och leverans , då kan de gå till länet välfärd kontoret direkt . Ring 1-800-356-1561 för ytterligare hjälp eller har frågor .
3 .
Möt inkomster krav . Exempelvis en sökande med en familj storlek fyra får inte grov en hushållsinkomst över 507 $ per månad . De sökande som har fött barn och har en familj storlek fyra får inte tjäna mer än $ 3,400 per månad i hushållens totala inkomster . ( Siffror från 2010 . )
4 .
Se till att underteckna ansökan innan du lämnar in den . När ansökan lämnas in , får kvalificerade sökande uppmanas att träffa en handläggaren och kontrollera information såsom bruttolön , bosättning och identitet .


Previous:nothing Next:Hur försäkringsbolagen test för rökning ?

Relaterade artiklar


 • Arizona biträdas vårdbehov
 • effekterna av misshandel på misshandlade kvinnor
 • om moraliska utvecklingen hos ungdomar
 • Vilka är fördelarna av testosteron?
 • Regeringen fördelar för låg inkomst gravida kvinnor
 • barns hälsa samt krav intäkter
 • lägre sternum smärta
 • kroppsdel fakta
 • familjeplanering kliniker i Phoenix
 • Hur berätta om du har magnesiumbrist
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com