personlighet influenser i spelberoende

Inlagd av: Charlotte Wannberg uppdaterad: 2015-04-16
Spelberoende orsakar beteendeförändringar i psykiska, fysiska , sociala eller yrkesmässiga områden av ditt liv . Dessa beteendeförändringar kan inkludera rastlöshet , irritabilitet , missbruk eller förlust av kontroll på spel . Några personlighetsdrag kan påverka spelproblem , vilket kan störa livet verksamhet eller stam någon nära relation

Definition av spelproblem

problemspelande är klassificerat som en impuls-kontroll sjukdom där de drabbade inte kan kontrollera lusten att spela trots att de visste de negativa konsekvenserna. De som tillåter spel för att störa vardagen-som ständigt tänker på eller lägga mer tid och pengar på spel-kan ha problem med spelandet . Spelare behöver inte delta i spel varje dag för att vara beroende . Så länge missbruk orsakar störningar i livet verksamhet , spelproblem ytor .

Personlighetsdrag

Impulsivitet , depression och antisocialt beteende är relaterade till spelberoende . En person med asocialt beteende frånträder sociala evenemang eller social verksamhet med andra , inte följer normala sociala normer och visar impulsiv , oansvarigt och vårdslöst beteende . Både genetiska faktorer och miljöfaktorer orsakar antisocial personlighetsstörning . Impulsivitet innebär plötsligt agerar utan tanke . En person med impulsivt beteende kan drabbas av spelproblem på grund av hennes oförmåga att kontrollera impulser . Personer som lider av depression Kanske är genetiskt kopplas lida av depression . WebMD föreslår att 30 procent av personer med depression också lider av missbruksproblem.

Solutions

Det första steget i att övervinna spelberoende är att erkänna problemet . Förlust av pengar, ansträngda relationer och en kontinuerlig lust att spela är viktiga tecken på spelberoende . Grupp stödprogram och kognitiv beteendeterapi är tillgängliga för de som känner igen dessa tecken och de effekter på deras personligheter . Efter att söka hjälp , är det nödvändigt för dem att upprätthålla en förändrad livsstil med kontinuerlig insats .

Previous:nothing Next:Hur ofta bör jag byta handdukar ?

Relaterade artiklar


 • senior missbruk lagar
 • hur man ansöker om Medicaid i NYC
 • vilka sjukdomar kan du fånga från en kattsand låda ?
 • Regler och föreskrifter för en hälso- sparkonto
 • Vilka är orsakerna av kollagen nedbrytning ?
 • nackdelarna med ägg skörd
 • sonotrax fetal doppler visa information
 • inkontinensprodukter för barn
 • Vilka regler gäller för modersmjölksersättning ?
 • hur du gör din egen släktträd på datorn
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com