regler för carseats för nyfödda i Virginia

Inlagd av: Jan-Olof Stoor uppdaterad: 2015-04-20
Enligt delstaten Virginia , skall nyfödda och barn upp till 8 år , vara i en bilbarnstol när ett fordon . Baksätet är den säkraste platsen för ett nyfött eller litet barn .Bebisar har tunga huvuden med bräckliga hals . Om nyfödda i bilstolen korrekt , skulle det minska risken för skador om en olycka inträffat .

Nyfödda

Barn yngre än 1 ha sin bilbarnstol i baksätet , vänd mot baksätet . På detta sätt hela barnets kropp är vaggad säkert av bilstolen .Om fordonet inte har ett baksäte kan fasthållningsanordningen placeras i fordonets främre del så länge det inte finns någon passagerare eller sidokrockkudde . Krockkuddarna kan stängas av .bilbarnstol kan möta framåt efter det att barnet är ett år gammal och väger minst 20 pounds .

Barn

I Virginia , barn fasthållningsanordningar krävs för barn upp till 8 år. Sätena måste vara rätt använt och godkännas av Department of Transportation . Det finns ingen höjd eller vikt regel är lagen enbart grundas på ett barns ålder .Om korrekt installerat , bör begränsningen sätet inte röra sig mer än en tum från sida till sida .

verkställighet

I delstaten Virginia , den är förarens ansvar att se till alla fordonets passagerare är fastspända eller bucklig . Detta omfattar föräldrar , mor-och farföräldrar , barnvakter eller vänner-någon som tillhandahåller transport.En officer i den lag kan stoppa ett fordon om barn ( upp till från 16 år) är inte korrekt fastspända . Fasthållningsanordningen för barn lagen är primär verkställighet . tjänstemän behöver inte vittna annan kränkning att stoppa ett fordon och utfärda en biljett

Påföljder

Det finns en $ 50 böter för underlåtenhet att ha ett barn i en bilbarnstol . Den fina hoppar till $ 500 för återfallsförbrytare .

biståndsprogram

delstaten Virginia erbjuder ett stödprogram för dem som inte har råd en enhet fasthållningsanordningen för barn.För information om programmet , kontakta Virginia Department of Health , Avdelningen för skada och Våldsprevention på 1-800-732-8333 .

Previous:nothing Next:Hur länge ska du vänta med att byta ringar efter piercing naveln ?

Relaterade artiklar


 • vikten av sjukförsäkring för barn
 • kvalifikationer att placeras i halvvägs hus
 • vad som orsakar impotens hos män?
 • bakteriologiska analyser av dricksvatten
 • Hur du tar orto Tri- cyclen
 • räkna metod för födelsekontroll
 • intressanta fakta om flerbarnsfödsel
 • skadliga effekterna av andning katt urin
 • utvecklingen av en 11 - veckor gamla baby
 • Hur man blir vältränad
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com