screening verktyg för att bedöma ditt barns hälsa

Inlagd av: Jeanette Morales uppdaterad: 2015-04-12
Parenting är hårt arbete. Barn inte kommer med instruktioner och föräldrarna ofta vill veta om de gör sitt jobb rätt . Screening verktyg kan stöd vid diagnos av ett hälsoproblem. Det enklaste screening verktyg som finns för föräldrar är till för att hjälpa till att identifiera syn, hörsel , utvecklings-och beteendemässiga problem som kan uppstå .

Vision Hälsa

Flera verktyg kan användas hemma för vision testning . Det viktigaste är att observera barnet . Har hon lutar sitt huvud ? Kan hon framgångsrikt grepp på leksaker ? Har hon skela ? Båda ögonen ska flytta ihop i synkronisering , även när ett barn är trött . Ögonen ska inte vandra , de bör fokusera på något . En penlight kan användas för att tillåta barnet att följa ljuset . Ögonen ska vara fokuserad på ljuset där det rör sig . Huvudet ska inte luta i syfte att se och barnet inte skela . Som täcker varje öga för sig viktigt att avgöra om ett problem uppstår i ett öga , men inte den andra .

Hearing Health

Utfrågning bedömningen krävs ett visst samarbete från barnet . För visuell förstärkning audiometri ( VRA ) , barnet tränas att titta mot ljudkällan för att lokalisera den . Om barnet visar ett korrekt svar , är han då belönas . Med konditionerad spela audiometri (CPA ), utför barnet en åtgärd när en ljud hörs , som att skapa en hand , stapling ett block eller släpper ut en ring på en kon . Båda dessa metoder kan användas med barn i åldrarna sju månader och tre år . Men är CPA metod idealisk för barn från tre år och äldre .

utvecklingsbiologi och beteende hälsa

utvecklande och beteende hälsa utvärderar barnets språkkunskaper , artikulation , motorik och eventuella känslomässig stress. Screening för försenad utveckling bör ske regelbundet från födseln till sex års ålder år . Kits och frågeformulär kan köpas för att slutföra hemma . Föräldrar observera deras barn och svara på frågor om specifika åldersrelaterade milstolpar . Enligt de första tecknen hemsida , " screening verktyg är tillgängliga för att identifiera en mängd farhågor från breda utvecklingsstörningar till autismspektrumstörningar till andra relaterade sjukdomar , såsom ADHD och bipolär sjukdom. " Det viktigaste är att observera barnets beteende .

Previous:nothing Next:tips för att minska missbruk

Relaterade artiklar


 • hur man använder kokosolja för hårbotten
 • orsakerna till nackskinnet lukt
 • Hur berätta om du har magnesiumbrist
 • typer av information som läkare kontor behöver för att datorisera
 • tecken på ett missfall utan blödning
 • lägre sternum smärta
 • mjäll i spädbarn
 • förnödenheter för handikappade
 • äldre och värmeslag
 • vad är effekterna av bältros under graviditeten?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com