viktiga skäl för en årlig checkup

Inlagd av: Jan-Olof Stoor uppdaterad: 2015-04-12
årliga hälsokontrollerna är en viktig del av en hälsosam livsstil. Vuxna besöker ofta läkare endast när det finns ett problem. Vissa sjukdomar och lidanden kan förhindras genom den vård och råd du får på en rutinmässig läkarundersökning. Kvinnor och barn, att dra nytta av en årlig checkup på grund av sina ständigt föränderliga kroppar. Många försäkringsbolag kommer att betala en del av förebyggande vård. Kontrollera med din operatör för att ta reda på vilka tjänster de omfattar.

Bygg Läkare /patient

med en läkare du litar på och känner dig bekväm med att prata med minskar läkare-besök ångest . En årlig checkup är en idealisk tid att prata öppet med din läkare utan den extra obehaget av en åkomma . Upprättande av en rapport med din läkare under de årliga besöken gör dig mindre självmedveten om att diskutera hälsofrågor som kan uppstå i framtiden .

rutinfrågor /livsförändrande Svar

Frågor om vardagliga aktiviteter kan ha en enorm inverkan på din framtid . Frågor om tobak , alkohol , motion , depression , och även bilbältesanvändning har potential att göra hälsosamma förbättringar i ditt liv . Din läkare kommer att erbjuda rådgivning på din årliga checkup efter sätt att förbättra och bibehålla din hälsa under hela året .

förebyggande

Att förebygga sjukdomar kan vara så enkelt som att granska din familjs sjukdomshistoria. Vissa faktorer kan sätta dig på en högre risk att utveckla hjärtsjukdom , cancer eller benskörhet . Faktorer som graviditet eller hög ålder kräver särskilda tester . På din årliga tentamen , kan din läkare ordinera tester han eller hon tror kommer att vara fördelaktigt för din hälsa .

Kontroller för kvinnor

Kvinnor ska ha sitt blodtryck , vikt och kolesterol kontrolleras regelbundet. En livmoderhalscancer med cellprov bör göras var tredje år . Kvinnor bör börja få en mammografi vartannat år efter 50 års ålder . Dessa är viktiga filmvisningar för tidigt att förebygga cancer .

Kontroller av män

Män bör också ha ett regelbundet kontrollera sitt blodtryck , vikt och kolesterol . Män över 50 år ska testas för kolorektal cancer. Prostatan bör också undersökas . En årlig examen ger möjlighet till tidig upptäckt av allvarlig sjukdom.

Kontroller för barn

Vacciner är en viktig del av årliga hälsokontrollerna för barn . Vaccinationer hålla dina barn friska och skyddas från sjukdomar . Läkaren kommer att undersöka ditt barn för god tillväxt och utveckling . Ålder lämpliga milstolpar i fysiska och mentala utveckling kan diskuteras . Den årliga checkup innebär en möjlighet att diskutera eventuella problem du har om ditt barns hälsa och välbefinnande .

Previous:nothing Next:underarm träningsredskap för styrka

Relaterade artiklar


 • vad är meningen med neonatal sepsis ?
 • varmvattenberedare säkerhetsbestämmelser
 • icke-plast vs plastflaska
 • tekniker för minne slipning
 • tecken på en hälsosam graviditet
 • tecknen på en graviditet missfall
 • hur du designa din egen kit hem akut
 • kraven för en Kentucky medicinsk kort
 • senior missbruk lagar
 • Regeringen fördelar för låg inkomst gravida kvinnor
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com