FDA: s regler för griskött

Inlagd av: Jeanette Morales uppdaterad: 2015-05-02

Du behöver :
inkomst dokumentation
. Invandring dokumentation .
Personnummer .

Många bestämmelser för griskött kommer från United States Department of Agriculture ( USDA ) och övervakas av livsmedelssäkerhet och Inspection Service ( FSIS ) . Det FSIS gör stickprovskontroller att säkerställa efterlevnaden. USDA inspekterar griskött som säljs i butiker eller är det kontrolleras av statliga organ för att söka efter sjuka djur . USDA också betyg fläsk . Den amerikanska Food and Drug Administration ( FDA ) reglerar vissa aspekter av griskött industrin .

Bestrålning

Den amerikanska läkemedelsmyndigheten FDA reglerar bestrålning av griskött . Bestrålning är en metod för att skicka joniserande strålning i köttet att döda mikroorganismer . Låga doser av strålning stoppa reproduktion av trikiner , en mikroorganism i fläsk . FDA kräver att alla bestrålade fläsk identifieras på förpackningen . Paketet måste visa bestrålning symbol och orden " behandlat med strålning "eller" behandlad med strålning. "

Kloning

I januari 2008 släppte FDA en rapport som utvärderar riskerna med att äta kött från ett klonat djur . FDA fastställt att " kött och mjölk från ko , gris och kloner get och avkomman av alla slags djur kloner är lika säkra som livsmedel vi äter varje dag . "Forskarna kommer att fortsätta att övervaka klonade djur och rapportera sina iakttagelser . Enligt FDA dokumentation , har FDA befogenhet att inspektera lokaler där kloning används för livsmedel , dock inte FDA inte för avsikt att rutinmässigt övervaka kloner

Antibiotika

Den 28 juni 2010, FDA . ett uttalande som heter " FDA Issues utkast till riktlinjer om en förnuftig användning av medicinskt viktiga antibiotika inom livsmedelsproducerande djur . " förordningar har införts för antibiotikaanvändning inklusive en karenstid för antibiotikan att skingra från djuret före slakt . Den nya uttalande från FDA inte lägga till nya förordningen, utan syftar till att ge ytterligare vägledning . I allmänhet FDA staterna att användningen av antimikrobiella läkemedel för tillväxt skäl " är inte av intresse att skydda och främja folkhälsan . " FDA anger att antibiotikaresistens " innebär ett allvarligt hot mot folkhälsan . "

Previous:nothing Next:tre huvuddelar på insidan av hjärnan

Relaterade artiklar


 • vad är orsakerna till spotting i mitten av din cykel ?
 • allergisk reaktion mot magnesiumklorid
 • graviditet försäkring i Indien
 • hur man gör stress bollar med ballonger & mjöl
 • uppskjutande ligament under graviditeten
 • biverkningarna av ett bastubad
 • Vilka är fördelarna med studsade studsmatta motion ?
 • typer av upphöjda toalettstolar
 • fot hängslen för barn
 • vad som påverkar människors tillväxt ?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com