Hur du donerar ägg för pengar i Springfield , Illinois

Inlagd av: Stefan Svensson uppdaterad: 2015-05-19
Donera dina ägg är en generös donation. För många kvinnor, förmågan att föreställa sig ett eget barn är en dröm som inte kunde vara en realitet utan ägg donationer från andra kvinnor. Det finns många medicinska skäl till varför en del kvinnor behöver ett ägg av en givare, men oavsett vad orsaken, kommer dina ägg för alltid förändra livet för någon som så desperat vill vara en förälder och kan inte göra det på naturlig väg.
1.
Bestäm om du är en livskraftig kandidat för äggdonation. Du måste vara i åldrarna 21 och 35, har tidigare fött ett friskt barn och en icke-rökare.
2.
Välj ett organ till vilket att donera dina ägg. Organ såsom fertilitet nätverket och reproduktionsendokrinologi Associates är tillgängliga för ägg donationer i Springfield, Illinois.
3.
Kontakta fertilitetsklinik för att förstora. Du kommer att hänvisas till deras hemsida där du fyller i långa formulär att ingår all din personliga information, sjukdomshistoria och en biografi av dig själv. Du blir ombedd att ange ditt pedagogiska historia , personlighetstyp och bilder av dig själv och dina egna barn , som är frivillig .
4 .
Skicka din ansökan till fertilitetsklinik . Det kommer att ses över , och om det godkänns, kommer din profil att läggas ut på klinikens hemsida för potentiella familjer att visa . Om du är valt av en familj i behov av ägg , kommer du vara tvungen att besöka fertilitetsklinik att genomgå en fullständig läkarundersökning för att testa eventuella sjukdomar .
5 .
Vänta på att din testresultat att komma tillbaka. Du kommer att meddelas om din hälsa är tillräckligt bra för att vara en äggdonator , och du kommer att möta familjen som du kommer att donera dina ägg , om du vill . Detta är inte nödvändigt . Din läkare på kliniken kommer att ge dig medicin för att ändra din menscykel , och du måste börja ta fertilitetspreparat att producera det största antalet ägg .
6 .
Schemalägga ett utdrag datum med kliniken att ha dina ägg bort . Du behöver någon att köra dig från och till denna utnämning , eftersom det är en större operation. Du kommer att kompenseras för dina ägg . Det belopp som du tjänar kommer att diskuteras mellan dig och fertilitetsklinik i ditt val , men vanligtvis är flera tusen dollar.

tips och varningar


 • Donera dina ägg innebär att du kommer ha en biologisk barn som tagits upp av en annan familj . Innan beslutet om att donera , vara medveten om de möjliga konsekvenserna och känslor du kan uppleva .


 • Previous:nothing Next:gemensamma West Virginia hus buggar

  Relaterade artiklar


 • Brun utan garvare och amning
 • hur man bär en grimma hjärtmonitor
 • barn och musikterapi
 • vad är lucency på röntgen?
 • axelskador grund av säkerhetsbälten
 • gift Medicaid regler
 • förteckning över behandlingar hormonersättning
 • förebyggande hälsoinformation för barn
 • överaktiv blåsa hos barn
 • Vilka är farorna med värmelampor på barn?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com