Hur man använder en HLR-apparaten väska mask för ett barn

Inlagd av: Charlotte Wannberg uppdaterad: 2015-05-08
Väskan Ventilen mask enhet används för att leverera syre till någon inte andas. När den ansluts till en syre källa och utrustad med en reservoar, dessa enheter ger 100 procent syre. Påsen-mask kommer i en mängd olika färger, former, storlekar och disponibel eller steril modeller. Påsen Ventilen masken är avsedd att användas av vårdgivare, inte allmänheten. I ett sjukhus finns det en bag-mask enhet bakom dörren i varje patients rum

Du behöver:. .
Väska enheten ventil mask
barn mask.
syretillförsel slangar.
syre källa.

Breathless


1.
Du har upptäckt ett barn som inte andas. Öppna hennes luftvägar genom att luta huvudet bakåt och lyft hakan.
2.
Anslut masken till säcken ventilen enheten. Anslut syretillförsel slangen till bag-mask och den andra änden till syre källan. Vrid syretillförsel upp till 12L, eller liter.
3.
Placera dig på barnets huvud. Detta är det bästa läge för att säkra sin mask.

Mask placering


1.
Placera masken över hennes näsa och mun. Placera den över näsan först, sedan hennes haka. Använd EG-metoden (beskrivs i nästa två steg) för en bra tätning vid låsning av masken.
2.
Använd tummen och pekfingret av ena handen, ta tag i toppen av mask där den möter påsen ventilen. Tryck fast masken till barnets ansikte. Tummen och pekfingret bilda en "C. "
3.
Placera mitten, ring och Pinky fingrar från samma hand på den hårda kanten av barnets underkäken. Detta är den "E" och det kan du hålla huvudet så att luftvägarna hålls öppen.

Får syre Flowing


1.
Ta tag i påsen med din fria hand och krama med en snabb, målmedveten rörelse. Titta för barnets bröst att stiga. Om den inte gör, flytta huvudet och pressa lite hårdare, återigen titta på hennes bröst att stiga.
2.
När du fastställa att hennes bröst ökar, upprätthålla masken tätningen och krama påsen vart tredje till femte sekund. Fortsätt att göra det tills lättad av professionell personal eller när barnet börjar andas på egen hand.
3 .
Ge fem cykler av ett andetag vart tredje till femte sekund i cirka två minuter , sedan ringa efter hjälp .

tips och varningar


 • American Heart Association definierar barn som ett år till puberteten . Den fysiska skillnaden mellan en ett år gammal och en ung kan stora . Använd ditt sunda förnuft. Om barnet masken ser ut för stor , använd ett spädbarn mask . Detta fungerar även åt andra hållet . Om barnet masken ser ut för liten , använd en vuxen mask . Om du bara har en överdimensionerad mask för ett barn , sväng masken 180 grader , sätter den breda botten över näsryggen och den punkt över hakan .
 • pressa inte för fort eller för hårt. Överflödig luft kommer att fylla magen och kanske leda till att patienten kräkas. Du har då ökad förekomst av främmande partiklar i lungorna, som kallas aspiration.


 • Previous:nothing Next:juvenil artrit fritidsaktiviteter

  Relaterade artiklar


 • hur man ska behandla manliga svampinfektion
 • de olika stadierna i barnets sinne utveckling
 • Vad är orsaken av menstruationscykeln stanna ?
 • vilken utbildning har ni behöver göra yoga?
 • Medicaid inkomster riktlinjer i Colorado
 • Vad gör hög set & höga reps göra ?
 • hur du tar bort tejpen från din hud
 • bostadshus behandling av epilepsi hos barn
 • diarré i en fem månader gammal baby
 • tecken på en etopic graviditet
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com