Vilka är fördelarna med en infraröd värmedyna?

Inlagd av: Valon Istrefi uppdaterad: 2015-05-06
Människor som lider av obehag som beror på den spänning, smärta eller sjukdom kan se till värmedynor som ett medel av lättnad. Traditionella kuddar kan hjälpa lindra smärta genom värme som skapas från elektrisk energi. Infraröd kuddar utnyttjar infraröd energi för att producera värme. Denna energi kan producera ett antal fördelar för den infraröda pad användaren.

Penetrating Heat

Värmen kände från infrarött behandlingar är inte direkt från kuddar. Den infraröda kuddar skapa samma energi som den infraröda strålar som kommer från solen. De vågor av energi har en förmåga att penetrera huden och gå djupt in i människokroppen. Infraröd värmeplattor kan återskapa denna energi som kan gräva upp till tre inches inuti våra kroppar . Därifrån värmen arbetar för att hjälpa till att läka våra kroppar inifrån och ut . Detta är motsats till traditionella munstycken som hetta utifrån i och kan endast tränga igenom huden med mindre än en centimeter .Detta är en naturlig källa av energi som behövs för att hjälpa växa och överleva . Att ha denna värmeenergi inuti våra kroppar hjälper med lugnande djupa vävnader och skapa blodflöde som hjälper kroppen att läka sig själv. Det är en process som kan lindra obehag och fortsätter att arbeta efter kuddar har använts.

Stimulera blodflöde

sjukdom eller skada kan orsaka dålig blodcirkulation till delar av kroppen. När detta händer är det svårare för kroppen att läka sig själv. Oförmågan att läka ett område kan då orsaka problem i andra delar av kroppen och leder till en total försvagning av en persons hälsa. Genom att ge lugnande värme till dessa drabbade delarna av kroppen, kuddar stärka flödet av blod igen, att låta kroppen börja läka det drabbade området.

Hjälp med Flexibilitet

Detta är en särskild nytta för de äldre som kan finna att deras kroppar har blivit stelare på grund av en förlust av smidighet i muskelfibrerna och bindväv, som orsakades av ålder och brist på motion. Genom att värma den bindväv i vår kropp kuddar hjälper till att återställa flexibilitet i våra muskler.

Lättare på huden

Standard värmedynor kan nå höga temperaturer, upp till 130 grader Fahrenheit , vilket gör dem obekväma på patientens hud . Infraröd kuddar arbeta på ett sätt som överför ljuset energi från den infraröda strålar in värmeenergi inuti våra kroppar , så de inte bara direkt värme på ytan av vår hud . Detta innebär att de kan bäras under längre tid utan att irritera huden .

Previous:nothing Next:Effekterna av näsa packning på andningen

Relaterade artiklar


 • fysisk aktivitet bedömning i barn-och ungdomar
 • regler för carseats för nyfödda i Virginia
 • typer av preventivmedel användas för att stoppa perioder
 • vad injektioner gör en medicinsk assistent ge?
 • hur man blir en leverantör för Blue Cross Blue Shield i Georgien
 • Hur är DNA-tester görs för att bevisa faderskap ?
 • förskola hälsa spel
 • frågor om barnläkare
 • Hur fungerar stetoskop arbete ?
 • vad är orsakerna till konstant lätt illamående ?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com