alternativ för hängslen på barn

Inlagd av: Valon Istrefi uppdaterad: 2015-05-28
Flera framsteg i ortodonti har gjorts under åren . När det var brukligt att alla barn ska genomlida år av oattraktiva och obekväm metall hängslen . Men framsteg har fört oss enheter och behandlingar som har gjort tonåren lite mindre fult . Även om vissa barn behöver fortfarande traditionella hängslen , andra kan dra nytta av flyttbara eller tillfälliga anordningar eller tydliga hängslen . Alltid rådgöra med en ortodontist för att du ska utveckla den bästa planen för ditt barns tänder .

Hållare

För barn med mindre kosmetiska klagomål , en hållare ensam kan räcka för tandreglering . En hållare är en metall och plast flyttbar enhet som ofta bärs efter behandling med tandställning är klar . Men vissa barn får en förskottsbetalning för slitage utan att få traditionell tandställning . Enheten kan göra mindre arbete i skiftande tänder att fastställa luckor eller ofullständig placering , eller ens stöd för att lösa en mindre talfel . Det är viktigt att följa din ortodontist anvisningar exakt när det handlar om en flyttbar enhet som en förskottsbetalning. Många patienter försummar att bära sina följen efter att de har haft sin tandställning bort och finner att mycket av det arbete som har gjorts upp slutar vänts.

Smak Expander

gommen är också känd som gommen . Olika frågor alltifrån thumbsucking att genetiken kan bidra till en smal gom . Många kan få en smak expander , som är en enhet som är ansluten till gommen under flera månader . Under de första veckorna , är gommen expandern justeras för att vidga gommen . Sedan bär patienten gommen expandern som en hållare för flera månader för att hålla det arbete det har gjort på plats.

Invisalign

Invisalign har vunnit popularitet för sin förmåga att forma leenden snabbt, och särskilt för att det är praktiskt taget osynlig. Dessa funktioner gör denna behandling populär bland ungdomar. Även små barn oftast inte kandidater för Invisalign, beaktas tekniken till tonåringar. Ungdomar som har möjlighet att bära Invisalign ges ett antal tydliga Skenorna att de bär över sina tänder hela tiden, förutom när du äter och borstar tänderna. Med tiden, tänder shift med dessa Skenorna, och varje flera veckor patienter måste börja använda en ny uppsättning Skenorna att föra deras leende ännu närmare idealet. Invisalign behandlingar fungerar bäst på specifika frågor, så det är viktigt att se en ortodontist att ta reda på om de skulle vara effektiva på ditt barns tänder.

Previous:nothing Next:hur fin ska din vattenfilter vara?

Relaterade artiklar


 • stadier av fysisk utveckling i den tidiga barndomen
 • Arizona biträdas vårdbehov
 • hur man mäter syrehalten i kroppen
 • hälsorisker av cigarrökande
 • hur mycket ska ett barn väga vid 26 veckor ?
 • vesikoureteral reflux hos barn
 • konfrontation kontra patientcentrerad behandling i missbrukarvården
 • näringspolitik för dagis
 • bidrag för seniorer i Kanada
 • vad är effekten av baroreceptorer på andningen ?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com