alternativa behandlingar för kronisk reinfestation av huvudlöss

Inlagd av: Ulf Friberg uppdaterad: 2015-05-24
Enligt Medicin Net , huvudlöss är parasiter som lever i en persons hår , och angrepp sker kommer i kontakt med en person som har huvudlöss . Huvudlöss kan leva i en persons hår , kläder, hår borste och även på möbler . Löss lägger ägg kallas gnetter , och därför tar det inte lång tid för löss att bli ett problem . Löss är inte en hälsorisk , men klåda i hårbotten kan orsaka bakteriell infektion

naturläkemedel

Det finns over-the -counter produkter för behandling av huvudlöss . Men enligt Native Prövning, dessa produkter kan vara hård och giftiga . Det finns många växtbaserade växter som kan bli av insekter och parasiter som inte är giftiga, t. ex. neem, rosmarin och lavendel. Enligt säkra naturliga botemedel, kan du ta fem matskedar av följande eteriska oljor och blanda med en liten mängd vanligt schampo för att behandla löss: Ren olivolja transportör olja eller ren Coconut Carrier Oil. Men med andra eteriska oljor som tea tree-olja, rosmarin eterisk olja, lavendel eterisk olja, pepparmynta eterisk olja eller eukalyptus eterisk olja, du behöver bara använda fem droppar med schampo. Mätta håret med blandningen och skölj efter en timme. Enligt Safe Naturliga botemedel, är dock ren olivolja transportör olja eller ren kokosolja transportör olja bättre eftersom det löser upp exoskelett av löss. Se till att lägga en handduk eller snäv duschmössa runt huvudet så att blandningen inte dropp i ansiktet och ögonen.

Majonnäs eller vaselin Behandling

Antingen majonnäs eller vaselin kan användas för att döda löss. Använd en ny burk majonnäs (inte salladsdressing) som inte har i kylskåpet. Gnid in den personens hår , kom ihåg att mätta nacken och bakom öronen . Täck med en duschmössa att hålla majonnäs droppar och lämna den i håret i två timmar . Ta av locket och tvätta håret . Det kan ta mer än en tvätt för att få håret helt rent .Enligt säkra naturliga botemedel , om du inte har majonnäs , använd en vaselin . Den vaselin kan lämnas på natten , men det tar babyolja för att ta bort vaselin från håret . Att ta bort barnet oljan från håret , använda ett schampo för fett hår . Men det kommer att ta flera tvättar för att helt ta bort babyolja

att lossa Nits

Även efter behandling hår för löss , kan det vara svårt att lossa gnetter. Enligt säkra naturliga botemedel , kan du använda en ättika wrap för detta . Blöt en handduk med hälften vinäger och hälften vatten och vira den runt personens huvud . Låt handduk på en timme och ta sedan bort . Kontrollera för gnetter .

kläder och andra föremål

Alla kläder eller föremål såsom handdukar , som har kommit i kontakt med den person som har lössen ska tvättas i varmt vatten. Sängkläder skall tvättas i varmt vatten och torkas i torktumlaren på den varma cykel eller förseglad i en påse i minst två veckor . Du kan också lägga saker som barrettes , uppstoppade djur , kuddar eller något annat objekt som har kommit i kontakt med den person i en förseglad påse i en vecka till två veckor för att se nits inte överlever . Vakuum möbler , mattor , bilsäten , eller någon klädsel som kan sugas att personen har kommit i kontakt med . Enligt säkra naturliga botemedel , någon plats som inte kan dammsugas kan sprutas en blandning av en tesked tea tree eterisk olja med lite vatten för att tunna ut i en sprayflaska . Spraya detta på föremål som inte kan dammsugas .

Previous:nothing Next:hur man bestämmer kön en baby

Relaterade artiklar


 • varaktigheten av hydrokortison aktuella biverkningar
 • familjeplanering kliniker i NYC
 • hur du tar bort koliforma bakterier
 • hudvård med niacinamid
 • kardiovaskulära och pulmonella system
 • alace doula utbildning
 • Hur ofta bör jag byta handdukar ?
 • hur FÄRGER effekt stämningar och känslor
 • hur man identifierar aceta - gesic piller
 • ingredienser för naturlig hårgelé
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com