fördelar och nackdelar med höga topp skor

Inlagd av: Annika Hultén uppdaterad: 2015-05-15
Skor kom inte alltid i den enorma variation som finns idag. Även idag, i vissa länder, skor är en lyx. De flesta av oss kan dock välja skor för formellt eller informellt evenemang, vi kan välja sandaler, stövlar, sneakers eller höga topp skor. Varje stil har någon antal sorter. Höga toppar kan variera i sammansättning och stil, men de har alla en sak gemensamt --- de höja sig över vristen.

Fördelar för barn

Barnens ben inte är klar förändras och växer fram i tidig vuxen ålder. Vanliga skor bärs i vissa situationer, t. ex. på en isig trottoar, kan visa sig vara farligt. Om barnet faller, de växande ben, muskler och vävnad kan skadas. Dock bör barnet vara klädd höga toppar, är sådana skador minimeras eftersom höga toppar inlägga, och ge skydd för, anklarna. Tonåringar som deltar i stor genomslagskraft idrotter som basket, höjdhopp, häcklöpning, spåra och brottning hitta sina ben, ligament och leder vridet, ryckte och smällde. Återigen, klädd i hög toppar ger skydd till fötterna och, framför allt, anklarna. En idrottsutövare kan inte vara fullt så benägna att skador som ändamål atletisk karriär om hans vrister är skyddade.

Fördelar för vuxna

Vuxna är ständigt på språng med arbete, skytteltrafik barn här och där, rör sig genom dagar i en dimma som ofta lämnar lite utrymme för organiserad motion. Alla våra aktiviteter lämnar våra kroppar ur form och våra leder, ben och muskler --- speciellt i våra fötter --- utsätts för skada. Medan de flesta människor inte kommer att ha hög toppar till kontoret, med hjälp av dem medan rusa runt, leker och arbetar med våra barn och när du tränar kan bidra till att stödja fötter och vrister och hjälpa till att förebygga skador, frakturer även. Höga toppar kan vara särskilt användbart för dem med försvagande sjukdomar som artrit , när vristen behöver allt stöd möjligt för bäraren att gå utan smärta .

Nackdelar för barn

Höga toppar kan skydda fotlederna , men de är sällan mycket av en mode uttalande , särskilt för flickor . Iklädd höga toppar kan öppna vissa barn upp till åtlöje för att inte se lika moderiktiga som andra barn . Även om detta kanske inte verkar som en stor sak att föräldrar kan sådana förlöjliga från andra barn har en djupgående effekt på självkänslan. Skor måste matcha stilen på kläder slitna och åtminstone smälta in, till viss del, med vad andra barn har på sig.

Nackdelar för vuxna

Vuxna som modemedvetna, eller mer än barn. Höga toppar kanske inte det senaste modet, om det har gjorts framsteg i att höga toppar finns i fler stilar och färger. Vuxna måste väga mode med säkerhet både för sig själva och sina barn. Vuxna behöver ha skor som passar en viss situation. Detta kan innebära byta skor hela dagen, med de sko tillgodoser behovet vid varje given tidpunkt. För sport och motion, välj en stabilt byggd höga topp.

Previous:nothing Next:hur man rapporterar äldre missbruk anonymt

Relaterade artiklar


 • vad musklerna kan du arbeta på en pull up bar?
 • Vilka frågor bör du fråga ditt företag sjukförsäkring ?
 • hur man registrerar ett födelsebevis
 • hur man ska behandla kalkavlagringar
 • fördelar och nackdelar med navelsträngsblod bank
 • hur du tar bort hjulen från rullstolar
 • förteckning av antidepressiva för PMS
 • Hur hår drogtester arbete ?
 • Illinois cobra lagar
 • hus mögel och dess effekter på människor
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com