gemensamma West Virginia hus buggar

Inlagd av: P-O Lennartsson uppdaterad: 2015-05-19
West Virginia hem plågas av samma sorts gemensamma hushållet buggar som de flesta andra stater , men även staten hamnar några buggar du kanske inte har hört talas om . Några av dessa skadedjur har funnits i decennier , medan andra är relativt nyanlända , vilket husägare att behöva komma med nya metoder eller ompröva gamla sätt att både förebygga början av ett angrepp och för att bekämpa pågående problem .

Boxelder Bugs

Du kan känna igen boxelder fel på deras svarta kroppar med orange markeringar och X-formade vingar . De vuxna nå en centimeter i längd . De omogna buggar är en klarröd färg . Sitt antal kan orsaka husägare oro , men buggar är inte kända för att bita eller orsaka skada. Boxelder buggar försök att flytta inomhus eftersom temperaturen kyls och kommer vanligtvis att försöka lämna igen eftersom temperaturen utanför värmer . Enligt Hem Paramount skadedjurskontroll , bör husägare inte försöka döda buggar , som krossade löss skapa en lukt och kan färga möbler . University of Minnesota Extension föreslår en metod för att befria ditt hem av buggarna är att flytta insekt utanför hand eller genom dammsugning .

Stink buggar

Stink buggar har blivit ett ökande problem för många östkust samhällen . Den bruna marmorated BÄRFIS expanderar till West Virginia , så invånarna inte får användas för att se eller lukta detta skadegörare förrän de senaste åren . Dessa inkräktare är kända för sina bruna , sköld-formade kroppar . Enligt USDA jordbruksforskning Service, buggar njuta av en diet av frukt och konsumerar jordbruksgrödor från bomull till sojabönor . Dessa är en annan skadeinsekt som söker värmestuga under vintern , krypa in hem för att undkomma de mest extrema vintern . För många, är det bästa alternativet att lämna buggar ensam-leva och låta leva och vänta ut dem. De bör avvika igen eftersom vädret förändringar under våren. Försök att flytta dem kan få dem att släppa ut en lukt.

Carpet Beetles

Matta skalbaggar är främst ett problem på grund av den potentiella skadan de kan orsaka. Skalbaggarna inte äta inte enbart på mattor. De kan leva i och runt möbler, kläder och mat och äta hål i tyger. Enligt West Virginia University Extension Service, skalbaggarna visas i vårmånaderna och ses vanligen som vuxna. Det finns flera olika varianter av mattan skalbagge, de vuxna varierar i utseende, men larverna har oftast en borst kropp. Villaägare kan styra alla tre typer av buggar bäst genom att hindra dem från att få tillträde till hemmet. Täta sprickor och utrymmen som öppen mot omvärlden för att hålla insekter ute.

Previous:nothing Next:vad är meningen med legitimerad ?

Relaterade artiklar


 • tecknar en bebis är på väg
 • de noterade skillnaderna i mäns och kvinnors hälsa
 • hur man ansöker om Medicaid i delstaten Florida
 • höft och gemensamma avvikelser hos barn
 • Vad är Kid ’s hjälptelefon ?
 • tecken på för mycket östrogen
 • degenerativa skelettsjukdomar hos barn
 • hur man skyddar ett barn från katter
 • känslighet aktiviteter för att lära sig om vård av äldre
 • tecken på missfall som börjar
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com