hur man bestämmer kön en baby

Inlagd av: Jan-Olof Stoor uppdaterad: 2015-05-23
Det finns noggranna sätt att avgöra könet på bebisen innan han är född och så finns det fruar " berättelser som inte exakt förutsäga kön . En ultra-ljud är det enda tillförlitliga och icke- invasiv metod för att avslöja ett barns kön , även om det ibland är resultaten svåra att tolka. Andra tester är mer tillförlitliga , men de är invasiva och i allmänhet inte gjort enbart som ett sätt att fastställa ett barns kön

Tester

<. br > 1 .
Få en ultra-ljud . Enligt Dr Elizabeth Pryor , är barnets kön i allmänhet uppenbara mellan 18 och 20 veckor . Om barnet är i en besvärlig position och hans genitalier syns inte på ultraljud skärmen kan läkaren inte kan avgöra hans kön .
2 .
genomgår fostervattensprov , som sker ibland på gravida kvinnor över 35 år eller äldre , kan avslöja kön . Detta test identifierar även genetiska problem eller avvikelser . Fostervattensprov görs runt den 16: e graviditetsveckan.
3 .
Har CVS -eller moderkaksprov test gjort , som utförs under den första trimestern av graviditeten och kan avgöra om det är problem med barnets kromosomer . Detta test kommer att avslöja barnets kön . Tänk på att moderkaksprov eller fostervattensprov inte allmänt görs helt enkelt att bestämma ett barns kön . Det primära syftet med dessa förfaranden och genetisk testning .
4 .
välja att ha sex väldigt , väldigt nära den tid du har ägglossning , helst höger när du har ägglossning , och du kommer sannolikt att ha en pojke om du är impregnerade . Manliga spermier simmar snabbare än kvinnliga spermier . Den manliga spermier kommer att slå ut den kvinnliga spermier i loppet till ägg . Men dör manliga spermier snabbt fart . Om du har sex två dagar innan du har ägglossning du är mer benägna att ha en flicka eftersom manliga spermier inte varar medan den långsamma-simning kvinnliga spermier gör , enligt Graviditet-calendars. net . Många av de berättelser som ni har fått höra om att förutsäga kön är helt enkelt fru sagor . Pulsen är inte ett exakt verktyg för att bestämma barnets kön . .
5
Inse att genetisk testning är 99,1 procent korrekt när det gäller att avgöra vilket kön ditt barn är , men har test risker inklusive skada på graviditeten eller ens abort . En till två procent av dem som genomgår fostervattensprov förlorar sina foster , en del kvinnor upplever infektion som en följd av detta förfarande eller rapport läckande membran och tidigt värkarbete . Förlusten takt med CVS är cirka två procent .


Previous:nothing Next:hälsovård och barns utveckling

Relaterade artiklar


 • amning och hyperglykemi
 • hur man kompis band ett finger
 • Varför kroppen behöver nya celler ?
 • joniserande strålning biologiska effekter på barnsjukvården
 • Vad är orsaken av menstruationscykeln stanna ?
 • den sociala utvecklingen i ett spädbarn
 • Hur ofta bör jag byta handdukar ?
 • klimakteriet med en äggstock
 • roll elastin
 • hur man ska behandla kalkavlagringar
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com