ingredienser för naturlig hårgelé

Inlagd av: Jeanette Morales uppdaterad: 2015-05-07
Natur-och hemgjord hårgel förse dig med säkra alternativ till kemiska sprayer , geler , och andra produkter. Vare sig du letar efter naturliga fördelar eller icke-kemiska alternativ , de ingredienser i naturliga hårgelé är minimala och säkra .

Aloe Vera Gel

saft av aloe vera innehåller naturligt enzymer, vitaminer och andra föreningar som gör det användbart inom hår-och hudvård . Juicen är naturligtvis en gel-liknande substans som bidrar till konsekvens av naturliga hårgelé . Aloe gel blandar bra med en mängd vatten-baserade tillsatser och ingredienser för hår och hudvård formuleringar dock lägga oljor det kräver användning av ett emulgeringsmedel som polysorbat 80 .

honungsextrakt

Ett naturligt kladdig , Söt , och nyttigt material , fungerar honung som en användbar ingrediens i hemmagjord hårgelé och andra hår och recept hudvård . Honungsextrakt pulver blandar bra i vatten -baserade lösningar och lägger naturlig antioxidant förmåga att återställa glans och lyster till håret . Det är också klibbig när rikligt med det läggs till en hårgelé formel , vilket skapar ett grepp effekt för ditt hår stil . Honungsextrakt , som med de flesta naturliga skönhetsvård ingredienser , enkelt erhållas från ett hantverk och hobby leverans butik eller online-försäljare. Alternativt kan du lägga en klick naturlig honung till din aloe vera gel bas .

Valfritt Tillsatser

En grundläggande aloe vera och honung hårgelé recept innehåller också en rad olika valfria ingredienser som fungerar som boosters beroende på de fördelar du vill uppnå . Till exempel ökade eteriska oljor av kamomill , lavendel , geranium , nypon , och en mängd andra har egenskaper som läker torrt, sprött och skadat hår . Lägga emulgeringsmedel kan du blanda tillsatser som soja smör och hampa olja som innehåller aminosyror proteiner som stärker håret och reparera det från att dö , permanentvätska , och andra skadliga element .

Previous:nothing Next:inte röka påskynda mäns håravfall ?

Relaterade artiklar


 • hur söker min sjukdomshistoria
 • vad zoonotiska sjukdomar sprids från sällskapsdjur till människor?
 • hur man skyddar ett barn från katter
 • göra med en valps potta olyckor
 • hur du tar bort stela gas permeabla linser
 • kemoterapi risk för sjuksköterskor
 • göra rastlösa ben påverkar knäna?
 • post mastektomi smärta i bröstkorgen
 • biverkningar av Tylenol Förkylning och influensa mössor gel
 • barn och musikterapi
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com