intäkter kraven för Medicaid på gravida kvinnor

Inlagd av: Camilla Näslund uppdaterad: 2015-05-23
Gravida kvinnor med begränsade resurser , och särskilt de utan sjukförsäkring , bör överväga att ansöka om graviditet Medicaid . För att kvalificera sig måste kvinnor uppfylla vissa krav inkomst rätt till stöd utifrån totala intäkter , resurser , finansiella behov och antalet personer i hushållet . Beroende på det enskilda kan Medicaid täcka alla eller en del av kostnaderna i samband med mödravård , graviditet och förlossning.

inkomst

Medicaid behörighet bestäms av en uppsättning federalt fastställda riktlinjer , men stater har rätt att fastställa egna specifika krav också. Resultat berättigande till graviditet Medicaid bestäms av antalet personer som bor i ett visst hushåll jämfört med den totala hushållsinkomsten från alla källor. Varje stat har sin egen uppsättning av inkomst riktlinjer baserade på dessa kriterier .

Behöver

Kvinnor som uppfyller de inkomster riktlinjer på delstatsnivå och federal nivå kan full Medicaid täckning för alla graviditeten relaterade utgifter , eller endast delvis stöd , beroende på deras inkomst . Gravida kvinnor med en total inkomst på eller under 133 procent av den federala fattigdomsgränsen (beroende på siffrorna för deras särskilda tillstånd ) betecknas som kategoriskt behövande . Gravida kvinnor som inte uppfyller kraven baseras på inkomst , får betecknas som medicinskt behövande enligt den federala utvidgade rätten riktlinjer för gravida kvinnor och barn .

Övrig information

För att ansöka om graviditet Medicaid måste du beställa tid hos din lokala DSHS kontor och ta med följande dokument med dig : Bevis på medborgarskap , ( födelseattest eller Social Security -kort ) eller bevis av icke-medborgarskap , ett uttalande från en läkare som intygar att du är gravid och bevis på inkomst ( lön Män eller skattedeklarationer, exempel ) . Fråga din lokala DSHS kontor för specifik information om vilka handlingar som behövs innan du åker för mötet .

Previous:nothing Next:Hur länge ska en glastermometer vara kvar i munnen för en korrekt oral kroppstemperatur?

Relaterade artiklar


 • barnmorskor och hypnobirthing
 • stadier av fysisk utveckling i den tidiga barndomen
 • tecken på en hjärtinfarkt för kvinnor
 • hudfläckar hos barn
 • program i Missouri för ADHD
 • sjukgymnastik överföra träning
 • fertilitet massage certifiering
 • ascomycota livscykel
 • tecken på ett sent missfall
 • hur man kan öka testosteronnivåerna genom att utöva
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com