juvenil artrit fritidsaktiviteter

Inlagd av: Stefan Svensson uppdaterad: 2015-05-08

Du behöver :
väska enhet ventil mask
. barn mask .
syretillförsel slang .
syre källa .

Juvenil artrit stjäl förmåga att röra händer, fötter och kroppen lätt och utan smärta . Juvenil artrit kan också stjäla en barndom som blir plågas av smärta i stället för glädje av lärande och växande fysiskt stark . Många aktiviteter är kontraindicerade för en ung person med artrit . Det finns dock många fritidsaktiviteter som ungdomar med artrit kan delta som inte bara är roligt , men också fördelaktigt.

High-Impact Sport Varning

krasch och krossa sporter som fotboll, basket, höjdhopp och hinder lägger enorm stress på leder , ben och muskler för dem som redan lider av juvenil artrit . Fortsatt stor genomslagskraft idrottsaktiviteter bidrar till en försämring av lederna och föreningar smärta och stelhet. Smärta orsakar artrit lidande att dra tillbaka , vilket gör fortsätta med någon verksamhet, även fritid sådana , svårt . Men även de med juvenil artrit behöver en viss aktivitet för att hålla dem från att förlora rörlighet helt .

Simning

Aktiviteter som orsakar ytterligare skador på mark för ungdomar med artrit ofta kan utföras säkert i vatten . Pool sport spelar för skojs skull , utan drivning av konkurrensen kan hjälpa till att hålla juvenil artrit med rörliga utan en hel del smärta . Simning är en positiv aktivitet som sträcker och villkor utan att den höga effekten som orsakar ytterligare skada på lederna . Den särskilda fritidsaktiviteter väljs beror på var i cykeln av sjukdomen den unga personen är vid varje given tidpunkt . När sjukdomen är fackling bör verksamheten inriktas på långsammare rörelser med mer stretch än stress , vilket gör simning optimal . När artrit inte är fackling kan juvenil artrit fritidsaktiviteter, med omsorg och noggrann övervakning , ökas i hastighet , effekt och rörelseomfång .

Konditionering

När en ung lider smärta när aktivt , blir det lättare och lättare att avskaffa alla former av stress , inklusive sociala aktiviteter , sport och spel . Även om vissa aktiviteter inte längre rekommenderas, är det viktigt att bibehålla sin flexibilitet med fritidsaktiviteter som bidra till att minska smärta . Vävning, teckning och målning alla uppmuntra rörelseomfång. Spelmaskiner som uppmuntrar rörlighet utan stor genomslagskraft kan bidra till att minska riskfaktorn för benskörhet, medan hjärt-verksamhet villkoren i musklerna.

Vandring

En annan fritidssysselsättning för dem med juvenil artrit är gammaldags promenader. Vandra omkring med vänner på ett köpcentrum eller park kan vara en trevlig och produktiv fritidsaktivitet om tillståndet för de unga med artrit gör det mycket promenader möjligt. Vänner kan behöva påminnelser för att hålla takten snabb nog så att de inte orsakar deras vän med artrit stress från att försöka att "hänga med".

Cykla

Cykla är också en miljövänlig verksamhet, om inte unga med artrit går upp och ner för berg eller cykla som inte passar storleken på ryttare. Cykla ensam eller med vänner runt kvarteret eller parkera på en relativt flack yta kan hjälpa ben och armar vistelse betingade. Om detta är för mycket vid en given tidpunkt, är en stationär cykel ett bra alternativ och en fritidssysselsättning som villkor muskler samtidigt rörelseomfång.

Previous:nothing Next:Hur länge kan jag förvara mina mjuka kontaktlinser?

Relaterade artiklar


 • räkna metod för födelsekontroll
 • Listan över olika födelse kontroller
 • rosacea runt ögonen
 • hälsopsykologi mitt i karriären utbildning
 • hur man torka en humidor med kranvatten
 • vad är muskulära systemet?
 • florida Medicaid barn
 • produktiv hårvårdsprodukter
 • tidiga barndomen utvecklingen i England
 • den bästa ämnen för DNA-test
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com