livskvalitet aktiviteter på vårdhem

Inlagd av: Jan-Olof Stoor uppdaterad: 2015-05-18
Vårdhem är inte bara ställen att stoppa undan äldre , vårdhem ge en kvalitet i vården och av livet som äldre personer som inte kunde njuta hemma . Aktiviteter stimulera energi och hälsa , men det är viktigt att komma ihåg att inte alla patienter på ett vårdhem kommer att vilja vara delaktig, och all verksamhet ska vara säkra för personer med sjukdomar eller villkor som begränsar verksamheten .

Födelsedagskalas

Att kasta en födelsedagsfest kan vara ett mycket roligt för patienterna sjukhem . Inbjudningar ska skickas till familj och vänner till patienten samt till olika välgörenhetsorganisationer i området . En stor grupp kommer att möjliggöra blandats mellan patienter och gäster . Uppmuntra familjemedlemmar och volontärer att tala med så många äldre personer som möjligt . Ofta på sjukhem kan patienter börja känna Cabin Fever , och träffa nya människor med olika intressen kan lindra denna känsla , liksom att den äldre patienten att få nya vänner .

Musikhändelser

Musikaliska evenemang är sätt att ger patienterna möjlighet att vara fysiskt aktiv utan att bli alltför ansträngda . Ger patienterna möjlighet att välja vilket instrument de vill bland kazoos , trummor , cymbaler och andra instrument som finns tillgängliga. Låt patienterna spela på deras valda volym eller hastighet . De bör tillåtas att uttrycka sig men de vill . Be en frivillig musiker kommer in för att spela piano eller gitarr .

Storytelling

En bra aktivitet för äldre patienter är att berätta historier för barn . Men som med alla aktiviteter , kom ihåg att vissa äldre inte vill träffa barn eller någon vill träffa vuxna som man kan berätta eller handel historier . Hitta lokala frivilligorganisationer , till exempel scouterna eller business- baserade frivilligorganisationer , som är villiga att ha medlemmar komma in och lyssna på äldre patienter . Ibland äldste inte vill dela sina berättelser , men föredrar att lyssna på andras berättelser . Uppmuntra ungdomar att vara öppen för att dela några av de saker som de har gemensamt med de äldste .

Previous:nothing Next:Vilka typer av bakterier form endosporer ?

Relaterade artiklar


 • ska jag snabbt innan en urinanalys?
 • de noterade skillnaderna i mäns och kvinnors hälsa
 • hälsoeffekter av infraröd bastu
 • barns hälsa samt krav intäkter
 • snabbt hem rättsmedel för cystisk akne kokar
 • intern resorption av mjölktänder
 • tips om att ta bort oönskad hårväxt naturligt
 • hur du lägger till anhöriga till din sjukförsäkring
 • Medicaid regler för äldre i West Virginia
 • georgia kod handikappramp förordningar
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com