luft produkter för hem syre

Inlagd av: Magnus Ekblad uppdaterad: 2015-05-08
Om du har problem med astma, lungcancer, kronisk bronkit, arbetsterapeuter lungsjukdom, emfysem, hjärtsvikt eller cystisk fibros, kanske du har undrat över användning av syrgasbehandling i hemmet. Hem syre använder tillåter människor att leva ett mer hälsosamt och produktivt liv. Alla enheter levereras med en lätt slang som sitter bakom öronen med två stift kallas näskateter eller en mask för inandning av syre.

Komprimerad oxygen

Komprimerat syre lagras som gas och kommer i en tank . Fäst på tanken är en flödesmätare och regulator som medger justering av flödet av syre. Komprimerat syre är ofta förskrivs till en patient som behöver syre bara när du utför fysisk aktivitet eller promenader.

Flytande syre

flytande oxygen har en stor stationär enhet som stannar i hemmet. Denna typ av enhet värmer flytande syre som ändrar det från vätska till gas. För resor utanför hemmet, kommer en liten bärbar behållare som du fyller från de stationära enheten standarden. Den mobila kapseln väger 5 till 13 kg. och har en axelrem. På grund av avdunstning, kommer flytande syre kapslar tom över tiden, så kontrollera alltid din behållare före användning.

Syrgaskoncentrator

Oxygenkoncentratorer ta luft från rummet och separera andra gaser från syre. Oxygenkoncentratorer behöver elektricitet. Detta förhindrar portabilitet, men detta system inte behöver påfyllning. Du måste hålla anrikningsverk i ett öppet område för att det ska fungera ordentligt.

Oxygen Bevara Systems

Dessa enheter spara syre, vilket gör den mindre system för att pågå i tre till sex gånger längre medan hemifrån. Den mest populära av dessa enheter, efterfrågan andningsorganen flödessystem, levererar syre när du andas in och stängs av när du andas ut. Andra bevara enheter inkluderar reservoaren oxygenglasögonen och efterfrågan näskanyl.

Helios

Den minsta och lättaste av systemen, Helios remmar på axeln, midjan eller hänger som en ryggsäck. Den innehåller en flytande syre reservoar och en bärbar enhet syre. Den bärbara enheten innehåller en syre-bevara anordning som längre kan använda hemifrån.

Previous:nothing Next:Hur man använder en HLR-apparaten väska mask för ett barn

Relaterade artiklar


 • graviditet försäkring i Indien
 • hur du tar bort metall splitter från ögat
 • bilaterala mastektomi definition
 • program i Missouri för ADHD
 • vad är gränsen för upplösning av det mänskliga ögat ?
 • Vad är några problem med huvud & ansikte skador?
 • skillnaden i muskel utveckling mellan barn pojkar & flickor
 • konstiga tecken på graviditet
 • lista med alternativ preventivmedel
 • vad är meningen med lag dominans ?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com