naturliga ingredienser för att avskräcka dammkvalster

Inlagd av: Annika Hultén uppdaterad: 2015-05-09
Dammkvalster kan vara ett allvarligt problem, särskilt för barn med astma och äldre. . Felet producerar ett enzym som kan utlösa allergiska reaktioner, som astma, utslag, nysningar och kallt symtom. De kvalster lever i damm, i tyg material, i golv sprickor och i sängar, och foder på hudflagor som människor skjul. Noggrann rengöring, dammsugning och damning kan avsevärt minska antalet kvalster. Tvätta alla sängkläder, stoppade leksaker och klädsel ofta, och prova dessa naturliga lösningar.

Vinäger

Använd en blandning av lika delar vinäger och vegetabiliskt glycerin på golv och golvlister att döda dammkvalster. Applicera med en trasa eller mopp. Vinäger ger en syrlig bas medan glycerin mjukare skal av kvalster-tillsammans kan de utgöra en väldig kraft mot skadedjur. Efter badda golv och golvlister, tvätta moppar i mycket hett vatten (130 grader C eller högre) för att döda kvalster som kan ha samlats i den. Om du inte har-vax golv, använd inte denna vinäger blandningen på en regelbunden basis.

Eucalyptus

För sängkläder , madrasser , stoppning och stoppade leksaker , använda en kombination av lavendel och citron , med några droppar eukalyptus eterisk olja . Citron lägger en sur bas som hjälper till att torka ut kvalster och lavendel är en naturlig motbjudande . Eucalyptus dödar faktiskt dammkvalster vid kontakt . Denna milda lösning fungerar bra för familjerum möbler och mattor , och i sovrum .

Kaffe

Brant stark svart te , låt svalna och spreja på golv och golvlister före rengöring eller moppning . Den garvsyra i te har visat att neutralisera allergiframkallande enzymer som kvalster producerar . Lägga till en liten del av te till en belastning av mörk tvätt också stöd för att bli av kvalster och inte lämna en doft . Undvik att använda te på vitt eller lätta material som det kan ge fläckar .

kiselgur

Diatoméjord består av de trasiga skelett bitar av encelliga kiselalger . Kiselgur lacerates skal eller organ insekter , som får dem att torka ut och dö . Men försiktighet bör iakttas vid användning av denna jord eftersom dess extra fin konsistens kan orsaka problem hos patienter med lungsjukdomar . Kiselgur är idealisk för användning i källare och förvaringsutrymmen.

Previous:nothing Next:Hur väljer jag ett laboratorium för DNA-test?

Relaterade artiklar


 • säkerhet Nalgene flaskor
 • höger och vänster hjärna självhjälp övningar
 • hur praktiken går grönt
 • vit mögel faror
 • hur man kan förebygga högt blodtryck under graviditet
 • tidigare tecken på graviditet
 • trikromatiska teori om färgseende
 • kvalifikationer att placeras i halvvägs hus
 • Thera-bandet övningar för barn
 • typer av upphöjda toalettstolar
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com