preventivmetoder från den australiska regeringen

Inlagd av: Charlotte Wannberg uppdaterad: 2015-05-19
Familjeplanering och preventivmedel är en viktig aspekt av en nations hälsa . Inte bara hjälper till att kontrollera befolkningen , kämpar också spridningen av sexuellt överförbara sjukdomar och därigenom minska risken för en epidemi . Den australiska regeringen ställer sig bakom flera olika former av preventivmedel för både män och kvinnor .

australiska Preventivmedel

Den australiska regeringens familjeplanering och stöd syftar till att minska mödra- och barnadödligheten . Programmets vägledande principer innefattar omfattar samhällen i planeringsprogram för familjens behov och öka valet av planering. Dock regeringen att programmets högsta prioritet är att förebygga oönskade graviditeter , så att minimera behovet av abort . Dessa familjeplanering omfatta hälsokontroller , tester PAP , aborter och tillgång till effektiva preventivmedel .

icke- hormonella preventivmedel

Ett preventivmedel som visat sig effektiv att både minska oönskade graviditeter och spridningen av sjukdomen är icke-hormonella preventivmedel . Virtual Medical Centre har sammanställt en lista över godkända preventivmedel av denna typ i Australien . Den första metoden icke-hormonella preventivmedel är barriärmetoder , som inkluderar män och kvinnor kondomer och pessar . Medan membran används främst för att förhindra graviditet , är de inte lika effektiva som kondomer för att förebygga sjukdom , enligt Virtual Medical Centre . Andra metoder centrumet förteckningar omfattar spiraler ( IUP) , vasektomi och om återkallande metoden . Spiral är " T " formade produkter av plast in i livmodern att förhindra graviditet. Enligt centrumets , spiral är den näst vanligaste metoden i världen bakom sterilisering som vasectomies tillhandahålla.

Australien och p-piller

Under 2010 firade Australien 50 års p-piller . Enligt förståelse man , en tjänst som tillhandahåller information för kvinnor på p-piller , har p-piller gett kvinnorna frihet i preventivmedel . Förstå Du anger att p-piller är 99 procent effektivt för att förhindra graviditet om det tas enligt anvisningarna. Vissa p-piller kan ha sekundära fördelar inklusive nedsatt uppblåsthet , hudföryngring och mer regelbundna perioder . Förstå Du föreslår nu en läkare för att prata om din sjukdomshistoria och om du har några symtom på premenstruella syndrom (PMS ) . När en fullständig utvärdering görs kan kvinnan och hennes läkare utarbeta en plan för preventivmedel som får eller inte får omfatta p-piller .

Previous:nothing Next:Hur du donerar ägg för pengar i Springfield , Illinois

Relaterade artiklar


 • vad är orsakerna till heta öron ?
 • naturläkemedel för klimakteriebesvär håravfall
 • flerbarnsfödsel risker
 • vad är meningen med fibrofatty vävnad i bröstet ?
 • vad musklerna kan du arbeta på en pull up bar?
 • hur man underhåller könshår prydlighet
 • information om blastofen tamoxifen
 • hur man rengör kran luftfuktare
 • Skillnaden mellan konstgjort hjärta & kammarstöd enheter
 • socialt arbete och äldre missbruk
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com