principerna för hemleverans

Inlagd av: Stefan Svensson uppdaterad: 2015-05-05
Förespråkarna för hem födelseprocess tout det som ett säkert val för kvinnor med låg risk graviditeter. De hävdar familjens hem är en mer naturlig och human miljö för födelseprocess som bruket ger både mor och barn en mjukare födelse, barnet en hälsosammare start och lämnar mamma i bättre form att ta hand om hennes nya barn. En studie som publicerades i Journal of Canadian Medical Association, "Resultat av planerad hemförlossning med Leg barnmorska Versus Planerade sjukhuset Birth med barnmorska eller läkare," rapporterar att planerade hem födslar där en registrerad barnmorska visade lägre eller jämförbara satser för perinatal död. Den visade också att det var färre obstetriska ingrepp jämfört med planerade sjukhus födslar där en barnmorska eller läkare.

Miljö Kontrollerad av Moder

stanna hemma för att föda innebär att mamma är med familj och vänner i sin egen omgivning. Hon har mer integritet och komfort. Kvinnan på väg att föda kan äta, dricka eller sova på hennes eget schema och hitta sin egen komfortzon under förlossningen. "Hem födslar kan vara mer sanitära också," enligt Homebirth. org. "De postpartum infektioner i hemmet födda är 4 procent och i sjukhus födda är 25 procent. "

Begränsad medicinska ingrepp

En stor rektor för hem-födelseprocess är att den födande kvinnan inte kommer att stöta dyrt, riskfyllt och invasiva medicinska åtgärder , att hon kan ges på sjukhus . Labor ofta induceras på sjukhus med droger som Pitocin . Vissa kvinnor känner sig pressad att använda epidurals , med episiotomies eller ens onödiga kejsarsnitt . Många kvinnor som väljer hem födslar göra så för att minska medikalisering av barnets födelse .

mindre stress

En annan princip i hemförlossning är en mamma kan uppleva mindre stress när hon inte behöver gå in på typiskt stressande sjukhusmiljö att föda . Dessutom är hennes hormonproduktion på arbetskraft och amning inte avbryts . Hemma är hon kan utforska den mest bekväma ståndpunkter som skall in som arbetskraft vinning . Hon kan därmed ha en mer aktiv och mindre smärtsam födelse än hon skulle på sjukhuset .

Previous:nothing Next:primära funktion av epiglottis

Relaterade artiklar


 • skälen för flanken naveln smärta
 • gallring hud & åldrande
 • vad är läget för de mänskliga njure ?
 • de bästa sätten att eliminera RSV i ett daghem
 • svårt att andas på grund av skarp smärta
 • hur man gör en infusionsstället förändring lättare för barn i lekåldern
 • vad är en naturlig konsument ?
 • om låg progesteron
 • Vilka är orsakerna av kollagen nedbrytning ?
 • hur man registrerar ett födelsebevis
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com