tips om förebyggande av löss reinfestation

Inlagd av: Jonathan Nyberg uppdaterad: 2015-05-01
När du stöter på problemet med löss , att det sista du vill göra när du bli av med dem är har att göra med en reinfestation . Det finns ett antal olika sätt att se till att du inte behöver oroa sig för löss komma tillbaka . Dessa förebyggande åtgärder bör vidtas för att sänka dina chanser att hantera löss igen .

Borttagning av Original Löss

För att förhindra att lössen från att komma tillbaka behöver du bli av med alla löss som kan lämnas från den ursprungliga angrepp . Du bör göra detta genom att rengöra alla sängkläder och kläder som kan ha kommit i kontakt med den person med löss . Se till att du tvätta i varmt vatten och använd torktumlare på en hög värme inställning . Allt kan inte tvättas i maskinen bör kemtvättas eller placeras i en lufttät påse i minst två veckor . Vakuum andra fibrösa plats i hemmet .

Kontakta Undvikande

Du bör utbilda den person som ursprungligen hade löss och alla andra som kom i kontakt med den personen om hur man undviker framtida infestationer . Speciellt när det gäller barn bör de med löss bli påmind att inte dela hattar, halsdukar, huvor jackor eller tröjor eller grooming produkter . Linne och örngott nyligen använts av någon med löss bör också undvikas . Det är också viktigt att alla som kan ha kommit i kontakt med den smittade personen är medveten om angrepp . Om de smittades under den inledande angrepp och inte behandla den, kan de passera lätt tillbaka , vilket orsakar en reinfestation .

lämpligt första borttagning

När löss ursprungligen är närvarande bör du väl ta bort den eller så kommer du att ställas inför med en reinfestation . Uttag ur huvudet bör göras med ett löss ( lus ) avlägsna schampo och huvudet behandling . Det är viktigt att du följer anvisningarna noga för att säkerställa behandling kan fungera . Dessutom bör du kamma noggrant håret på en person med löss med luskam . Genom att kamma igenom håret du kommer att ta bort nits eller löss från hårbotten .

Previous:nothing Next:hur mycket ska en nio månader gammal spädbarn sova ?

Relaterade artiklar


 • information om blastofen tamoxifen
 • New Jersey för influensa skott
 • vad är orsakerna till kräkningar och diarré hos barn?
 • senior missbruk lagar
 • tecken på för tidig förlossning
 • för att utvärdera urinvägarna
 • göra mikrovågsugnar skada mat ?
 • äldreomsorg : gångrubbning alternativ
 • inte graviditet orsakar ömhet i brösten ?
 • Vilka frågor bör du fråga ditt företag sjukförsäkring ?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com