vad är en samförsäkring betalning?

Inlagd av: P-O Lennartsson uppdaterad: 2015-05-02
Beroende på ditt val av sjukförsäkring, måste du betala en viss summa innan de får full nytta av er politik. Väg dina alternativ när man väljer en plan sjukförsäkring. Förutom faktiska fördelar och kostnader, överväga varje out-of-pocket sjukvårdskostnader du är skyldig att axeln innan du njuta av fördelarna med er politik

Du behöver:. .
Inkomst dokumentation
Invandring dokumentation.
Personnummer.

sjukförsäkringslagen Kostnad

I allmänhet gäller att ju högre påslag på sjukförsäkring plan, desto lägre out-of-pocket kostnader, som omfattar samarbete försäkringsersättningar , krävs för att utnyttja fördelarna med planen. Planer med dyrare premier får inte ens kräva koassurans för att få medicinska fördelar.

Definition

En samförsäkrande är en kostnadsdelning krav enligt en sjukförsäkring politik som kräver den försäkrades att betala en procent av kostnaden för varje omfattas tjänst . Det belopp eller den procentsats visas på politiken . Enligt Hereford sjukgymnastik och idrottsmedicin hemsida, under Medicare Part B skall ett mottagaren betala en samförsäkrande 20 procent av de tillåtna avgifter . Många HMOs erbjuder 100 procent försäkring, vilket innebär att inget koassurans, för förebyggande vård eller rutin omsorg, så länge som de tillhandahålls inom det HMO: s nät.

Koassurans vs Självrisk

Villkoren samarbete -försäkring och självrisk kan ofta förväxlas. En koassurans beloppet varierar, vanligtvis från 10 procent till 30 procent. Detta beror på de tjänster som tillhandahålls och den tillåtna belopp för varje tjänst. En co-betalning är en kostnadsfördelning arrangemang där försäkringstagaren betalar ett fast belopp för en viss tjänst, till exempel ett fast belopp för varje kontor besök eller för varje receptbelagt läkemedel. Detta belopp varierar inte med kostnaden under förutsättning av service, till skillnad från i en samförsäkrande, som bygger på en viss procentsats per kostnaden för tjänsten.

Previous:nothing Next:FDA: s regler för griskött

Relaterade artiklar


 • Läkarvård bidrag
 • födelsemärken & graviditet
 • navelsträngsblod gasanalys
 • florida Medicaid barn
 • grått hår tillväxt
 • tips om förebyggande av löss reinfestation
 • snart som möjligt graviditet tecken
 • Varför kroppen behöver nya celler ?
 • Vad kan jag göra för att skydda mig själv och min familj från effekterna av UV-strålning?
 • som ärftliga egenskaper styrs av par av gener?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com