vilka kosttillskott har naturligt östrogen ?

Inlagd av: Stefan Svensson uppdaterad: 2015-05-27
I det förflutna, när en kvinna gick igenom klimakteriet, rådde hennes läkare ofta henne att genomgå hormonersättningsterapi, eller HRT. Men det medicinska samfundet insåg efter att ge östrogen till pre-menopausala och menopausala kvinnor ökat sina chanser att utveckla bröstcancer. Dessa kvinnor behöver fortfarande östrogen, eftersom de inte längre producerar tillräckligt av det naturligtvis, men fler och fler läkare rekommenderar att få östrogen genom naturliga källor.

Syntetisk vs Natural

En kvinnas kropp reagerar olika på syntetiskt östrogen än det gör att den verkliga McCoy. Skadliga biverkningar leder ofta när kvinnor tar syntetiskt östrogen. Många kvinnor vänder nu till naturligt östrogen krämer som inte har samma biverkningar som syntetisk version. Östrogen som härrör från en växt är mycket lik östrogen att kvinnor naturligt producera. Den mest förskrivna form av östrogen kommer från urin från gravida ston. Trots att animaliska är detta östrogen inte som i likhet med humant östrogen som är växt-baserade formulär.

Fytoöstrogener

Fytoöstrogener naturligt östrogen produkter som kommer från växtextrakt , som kan integreras i din kost eller tas i tillägg form . Fytoöstrogener finns i sojabönor , tofu och sojamjölk . Många vanliga kärnor och producera livsmedel innehåller naturligt östrogen föreningar . Dessa inkluderar lignaner ( i spannmål och linfrön ) , flavonals ( i gult och rött frukt och grönsaker) , flavoner ( i gult och rött grönsaker och frukter ) , flavanones ( i citrusfrukter ) och isoflavoner ( i kikärter , klöver , bönor , linser och soja ) .Ginseng , dong quai , lakrits och alfalfa har även östrogena effekter . Sojabönor är rikt på naturliga östriol , en annan form av östrogen . Japanska kvinnor äta ofta vegetabiliska östrogener , särskilt soja , och som ett resultat har färre klimakteriebesvär. Däremot kan soja förändra kvinnans menstruationscykel och påverkan ägglossning , vilket är en nackdel , men också bygger bentätheten .

Maca

Maca kommer från roten av en växt som odlas främst i Peru . När en kvinna tar en Maca tillägg , anses det vara en hormonersättningsterapi . Det kan hjälpa balansera sitt humör , öka hennes sexlust, minska förekomsten av värmevallningar , reglera hormoner , öka energi och uthållighet och ger näring åt körtelsystemet . Dessutom kan denna rot hjälpa avvärja osteoporos och förebygga torrhet i slidan , som kommer med klimakteriet . Det är även rapporterats att hjälpa minska dagliga värk och smärta .

Previous:nothing Next:bröst förändringar på grund av åldrande

Relaterade artiklar


 • hur man diagnostisera PCOS
 • vad är orsakerna till spotting i mitten av din cykel ?
 • klimakteriet : nattliga svettningar & kaliumbrist
 • sjukdomar som nyfödda och spädbarn vaccineras mot
 • Vad kan jag göra för att skydda mig själv och min familj från effekterna av UV-strålning?
 • äldreomsorg : gångrubbning alternativ
 • hur man hittar ett sjukhus nära dig
 • Hur varmt och kallt ansiktet massageapparaterna arbete ?
 • tips för att minska missbruk
 • alternativa behandlingar för kronisk reinfestation av huvudlöss
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com