Hur jämför jag underkläder?

Inlagd av: Charlotte Wannberg uppdaterad: 2015-06-18
Skyddande underkläder, eller blöjor vuxna, har starkare material än vanliga underkläder och därför skydda mot läckage till följd av tarm olyckor. Det finns många olika märken och modeller av underkläder tillgängliga. Du kommer att vilja bedöma dessa skillnader för att du välja den bästa produkten för dina behov. För att jämföra skyddande underkläder, analysera stil, material, manschetter ben, storlek, absorptionsförmåga och design för ditt kön

Du behöver:.
Skyddande underkläder
. Dator.


1.
Analysera stil skyddande underkläder. Skyddande underkläder drar upp eller har klibbiga flikar som håller den skyddande underkläder på plats. Om du vill att dina underkläder att vara mer lik den stil regelbundna underkläder, då pull-up skyddande underkläder kan vara bäst. Om du har svårt att dra skyddande underkläder upp, då kommer den typ av skyddande underkläder med den klibbiga flikar vara mer praktiskt.
2.
Undersök material i underkläder. Skyddande underkläder är tillverkade med polymerer för absorption ändamål och yttre material som ger den med en trasa utseende. Vissa typer av skyddande underkläder har mer tyg material än andra och likna vanliga underkläder närmare.
3.
Bestäm huruvida skyddande underkläder har ben muddar. Etapp manschetter är bitar av material på sidorna av skyddande underkläder som hjälper till att absorbera vätska som tränger in i låret.
4.
Titta på de olika storlekar. Skyddande underkläder finns i olika storlekar, som små, medelstora och stora. Storleken på de skyddande underkläder bestäms av storleken på höfterna. Höfter från 20 till 36 inches är i regel små, 36 till 46 inches är medium, och 46 till 56 inches är stora.
5.
Bestäm uppsugningsförmåga för skyddande underkläder. Vissa skyddande underkläder har måttlig uppsugningsförmåga och andra typer har maximal uppsugningsförmåga. Dessutom är vissa typer som har maximal absorption rekommenderas för användning nattetid, medan de med måttlig uppsugningsförmåga rekommenderas för användning under dagen.
6.
Analysera design för de olika könen. Mest skyddande underkläder är generiska, men vissa märken gör könsspecifika skyddande underkläder. Till exempel gör den Depend märke en typ av skyddande underkläder för kvinnor som är mer anpassad till den kvinnliga kroppen.


Previous:nothing Next:hur du skickar ett formellt klagomål till GMC

Relaterade artiklar


 • Hur försäkringsbolagen test för rökning ?
 • hälsa checklista för män
 • Hur placerar jag de äldre i Connecticut vårdhem ?
 • är lsil alltid orsakas av HPV ?
 • typer av hängslen för tonåringar
 • hur söker min sjukdomshistoria
 • pediatriska gastroenterologer
 • barns kreativa rörelseaktiviteter
 • Hur berätta om du har magnesiumbrist
 • komplexa cysta Perimenopause symtom
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com