Hur ordnar jag näsmask & produkter sova ?

Inlagd av: Jonathan Nyberg uppdaterad: 2015-06-14
Många sover villkor, till exempel sömnapné, kräva att bärandet av en nasal mask på natten. Näsmasker är oftast knutna till ett rör som passar på en maskin. Mask bärare har ofta en uppsjö av tillbehör och produkter som behövs för utrustningen. Organisera dessa produkter i en caddie eller betjänt facket kan göra ditt nattduksbord tidier och mindre kaotiskt. Du kommer också att veta var allt är när du behöver det. Det gamla ordspråket säger: en plats för allt och allt på sin plats. Med hjälp av en caddie eller facket kommer att tillhandahålla en plats för din sömn produkter och nasal mask.

Du behöver :
Cup krok
. Regeldetektor.
Redskapen caddy korg i plast , rotting eller naturfibrer .
Betjänad facket .
Sleep produkter-. mask desinfektionsmedel renare , mediciner , våtservetter mask , hakrem

näsmask Organisation


1
Använd en regeldetektor att lokalisera stud närmast ditt näsmask och maskin . Följ tillverkarens anvisningar om hur du använder din visst märke regeldetektor . Köp stud FINDERS på byggvaruhus .
2 .
Skruva fast en kopp krok i stud på väggen bredvid din dator om du lämnar din mask ansluten till röret mellan wearings . Cup krokar finns i många storlekar . Alla storlekar kommer att fungera.
3 .
Häng hakremmen och huvudbonader över koppen krok för att hålla din nasalmasken bredvid maskinen och från marken eller nattduksbordet , vilket minskar röran .

Använda en Utensil Caddy för Organization


1 .
Köp en redskapen caddie korg på en picknick , livsmedelsbutiker , eller rabatt butik . Enligt Pioneer Thinking , redskap caddies har avdelare och minst en handtag . Redskap caddies kan göras från plast , rotting , och naturfibrer . Undvik tråd caddies som har stora hål som dina objekt kan falla igenom .
2 .
Placera masken desinfektionsmedel renare och mask våtservetter i en del av redskapen caddie . Detta kommer att ge enkel tillgång till daglig rengöring . Enligt CPAP. com bör du rengöra masken , masken kudde, och näsgrimma varje dag . Rengöring av nasal mask skapar en mer effektiv tätning samtidigt bär masken .
3 .
Förvara din mask eller extra masker i en av de sektioner eller wrap hakremmen av extra mask runt handtaget . Vissa människor lämnar sina masker fäst på röret som går till maskinen mellan wearings och behöver inte förvara sina masken på en caddie .
4 .
Placera dina recept , utbyte kuddar mask , eller någon annan sömn produkter du behöver i en del av redskapen caddie .

Använda en Betjänad fack för Organization


1 .
Köp en betjänt bricka med förvaringsfack . Betjänt magasinen är ofta av trä med sammet eller filtfoder , indelad i sektioner , ibland med låda eller öppning som tillåter dig att organisera dina nasalmasken och produkter sömn . Använd inte ett tyg , filt och sammet-fodrade fack för att lagra masken om din mask har silikon som tätning . Fuzz klamrar sig fast silikon .
2 .
Sätt kammartjenaren facket nära din maskin inom räckhåll för röret som fäster masken . Enligt Organisera ditt hem av Emily Wilska , "Om du har plats i en byrå eller nattduksbord låda , stash din betjänt bricka där för att hjälpa till att hålla plana ytor klart . "
3 .
Place din sömn produkter i olika fack . Vissa betjänt facken har rullande täcker , så att du kan dölja dina produkter .


Previous:nothing Next:fotled hängslen för barn

Relaterade artiklar


 • kraven för en Kentucky medicinsk kort
 • hur man beräknar Coverline
 • flisas skiva & ryggsmärtor
 • hur man avgör organ ram
 • hur man presenterar en medicinsk historia
 • program i Missouri för ADHD
 • bebisar och allergier
 • för att utvärdera urinvägarna
 • vad som orsakar erektil dysfunktion hos män?
 • pool staket föreskrifter i Florida
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com