Hur placerar jag de äldre i Connecticut vårdhem ?

Inlagd av: Annika Hultén uppdaterad: 2015-06-08
Placering en äldre man eller kvinna på ett vårdhem är alltid en utmaning eftersom de enskilda kanske inte vill vara i anläggningen och familj eller läkare kan placera dem utan deras aktiva medgivande. Välja den bästa sjukhem är mycket viktigt eftersom det finns övergrepp mot äldre som sker på vårdhem runt om i landet. När ett vårdhem hittas som är bäst för den äldre hälsobehov, processen för att placera dem i vårdhem börjar

Du behöver:. .
Tvål
Vatten.
Kontakta lösning.
Kontakta fall.
Ögondroppar .


1 .
Prata med den äldre personen . Övertyga individ som ett vårdhem är det bästa alternativet för dem . Om deras hälsa minskar eller barn är oförmögna att ta hand om dem , kommer många överens om att gå frivilligt till ett vårdhem . Vid allvarlig sjukdom eller skada, kommer en läkare kräver tillgång till ett vårdhem i hemmet sjuksköterska eller liknande upprättas, i vilket fall familjen kan erkänna dem .
2 .

Leta reda på bästa möjliga vårdhem för budget och behov av den äldre personen . Titta alltid upp sjukhem historia och se till att det inte finns några fall av övergrepp mot äldre innan man beviljar en patient . Enligt ABC News , en av tre vårdhem runt om i landet begår övergrepp mot äldre som sträcker sig från fysiska övergrepp , känslomässiga övergrepp och till och med sexuellt övergrepp . Det Connecticut State webbplats finns en lista över statliga stort vårdhem i sina respektive Long Term Care Services och stöder sektionen på hemsidan .
3 .
Fyll i ansökningsblanketterna för de tre bästa omvårdnad hem val . Vårdhem har ofta en väntelista och begränsat utrymme . Fylla i flera program ser till att den äldre personen är på sjukhemmet på relativt kort tid. Om den äldre personen är upptagna på grund av medicinskt nödvändig, kan Connecticut State en socialarbetare eller läkare ansvarsfrihet planerare att fylla i dessa former för patienten . När ansökningsblanketten är ifylld helt och återvände till anläggningen , är den äldre personen placeras på vårdhem s väntelista .
4 .
Låt tiden vårdhem för antagning . En väntelista ger vård på basis av vilka äldre persons pappersarbete kom först . Enligt Connecticut äldste lag webbplats , Connecticut lagar tillåter sjukhemmet att vägra Medicaid patienter om det finns en viss procentandel av bäddar fyllda av Medicaid patienter eller finns det bara privata rum tillgängliga på sjukhemmet .
5 .
Ta den äldre personen i sjukhemmet när de är upptagna enligt sjukhemmet tillgänglighet. Tidsramen kan ta ett par månader, beroende på sjukhemmet . Fyller i ett fåtal ansökningar garanterar att minst ett sjukhem kommer att acceptera den äldre personen . Ta den tillåtna ägodelar när de sätter den äldre personen och hjälpa dem att lösa in i sjukhemmet .


Previous:nothing Next:huvudlöss : vanliga frågor

Relaterade artiklar


 • fördelarna med hemtjänst
 • hudfläckar hos barn
 • effekterna av koffein på foster
 • kroppslukt hos barn
 • om orto Tri-cyclen lo
 • PMU och klimakteriet
 • Louisiana Medicaid för barn
 • hur många timmars sömn ska människor få ?
 • transport av fett & kolesterol
 • sjukförsäkring program för barn i West Virginia
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com