Hur ställer jag upp anställd kliniker hälsokontroller?

Inlagd av: Jonathan Nyberg uppdaterad: 2015-06-17
Hosting en rättvis anställdas hälsa kan ha en dubbel fördel: det ger en positiv bieffekt till de anställda och det hjälper anställda att upptäcka potentiella hälsoproblem som kan hålla dem utanför jobbet. Anställdas hälsa mässor är ett sätt att utbilda och informera anställda om oro för hälsan, samtidigt lära dem hur man kan förbättra sin egen hälsa för att leva hälsosammare liv. Föreställningar kan också upptäcka odiagnostiserade problem och fånga dem i tidigare stadier när villkoren är lättare att behandla

Du behöver:.
En lämplig anläggning.
Hälso-och sjukvårdspersonal.
Snacks (tillval).

Planera en budget


1.
Bestäm hur mycket du vill spendera. Beroende på omfattningen av hälso rättvist och vad som erbjuds, räkna ut hur mycket som finns i budgeten för en sådan händelse. Se om du kan få volontärorganisationer att donera sina tjänster, eller om du behöver ladda minimala mängder för vissa visningar. Väg alternativen värd för mässan på arbetsplatsen eller på en extern anläggning.
2.
Plan säljaren deltagande. Kontakta olika leverantörer för att se om de kommer frivilligt sin tid . Ett bra ställe att börja är med de lokala sjukhus och kliniker. Kontakta din lokala hälsovårdsmyndigheten , lokala brandkåren och lokala klubbar hälsa . Lokala grupper , till exempel Röda Korset eller den amerikanska Lungsjukas Riksförbund , deltar ofta i hälsomässor gratis . Dessutom, om ditt företag erbjuder fördelar för hälsan, ta kontakt med sin företrädare att se om de kan komma med leverantörer som kommer att arbeta vid låga eller inga kostnader . Ibland , läkare som är ny på området kan delta gratis bara för att få sina namn ut i samhället .
3.
Välj en plats. Om det inte finns utrymme på platsen för att hålla ett rättvist, måste du skaffa utrymme utanför arbetsplatsen. Återigen, samråda med det lokala sjukhuset för att se om den har utrymme. Gör plats lättillgänglig för de flesta eller anställda. Se till att ha tillräckligt med utrymme för att rymma medicinsk utrustning och gott om sittplatser.
4.
Bestämma vilken verksamhet och filmvisningar du kommer att erbjuda och om du behöver några avgifter till de anställda. Blodtrycket filmvisningar är oftast gratis, men en kolesterol screening kan innebära att arbetstagaren skall betala en symbolisk avgift för testning. De aktiviteter och visningar erbjuds avgör deltagande leverantörer.
5.
Ge snacks och drycker. Ge bort mat och dryck är ett incitament för att få anställda till mässan. The Refreshments behöver inte vara komplicerade eller dyra. Utbudet kan vara precis cookies och punsch eller brickor med grönsaker och fruktjuicer.
6.
Sprida ordet. Se till att ha tillräcklig publicitet och ledtid för händelsen . Flyers tillkännager mässan kan sättas i anställd kontroller . Publicera på den anställde nyhetsbrev eller andra interna kommunikationsutrustning. Skicka följa upp e-post några dagar innan händelsen som en påminnelse. Sätt upp affischer i korridorer , cafeterian eller fikarummet , och i hissar eller lobbyn .
7 .
samla in feedback från händelsen . Veckan efter mässan , skicka ut ett mail enkät till de anställda att tacka dem för att delta i mässan och fråga dem vad de fick ut av att delta . Den feedback hjälper dig att göra justeringar för nästa års evenemang , och se en ännu bättre mässa. Kom ihåg att skicka ut tackkort att alla leverantörer som deltog också.


Previous:nothing Next:hur mycket kalcium bör barn ha?

Relaterade artiklar


 • vad hormoner styra vatten och salt balans ?
 • Hur förhindrar jag repor på kontakter?
 • förebyggande arbetet för Texas
 • hur man köper Stödstrumpor online
 • är nikotin plåster eller tuggummi bättre för kvinnor?
 • typer av röntgenutrustning
 • är vatten bäddar bra för spinal stöd ?
 • Oklahoma mat stämpel krav
 • hur datorer används för att registrera sjukdomshistoria av patienter
 • hur man ska bekämpa graviditet stretch märken
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com