Medicaid regler i Pennsylvania

Inlagd av: Jan-Olof Stoor uppdaterad: 2015-06-28
Pennsylvania State har genomfört en medicinsk biståndsprogram för stödberättigande familjer med låga inkomster . Staten har inrättat en rad bestämmelser och riktlinjer om programmet och dess behörighetskrav . De som är intresserade eller dag får hjälp av programmet är skyldiga att följa reglerna i syfte att bli berättigade eller behålla berättigande .

personlig kontroll

Pennsylvania Medicaid- programmet kräver att de sökande styrka sin identitet i att vara berättigad för programmen . Reglerna innebär att identiteten verifieras av körkort , ange ID-kort , eller annan form av fotolegitimation . Personnummer måste finnas för varje person som ansöker om stöd, och statligt hemvist verifiering krävs också . Varje bosatt som ansöker om Medicaid måste vara en amerikansk medborgare för att kvalificera .

Regler rörande inkomst

Rätten till läkarvård avgörs genom att bedöma inkomster och hushållets storlek . Sökande är skyldiga att tillhandahålla verifiering av alla löner , räntor och utdelningar , social trygghet och veteran fördelar , och pensioner . Varje medlem i hushållet intäkter beaktas vid bedömningen av rätten . Andra inkomstkällor är kontanter , bankkonton , aktier och obligationer , livförsäkringar, fordon och fastigheter .

Gravida Kvinnor

Gravida kvinnor kvalificerar för regelbunden Medicaid-program , eller kan få stöd från Healthy Beginnings programmet . Inkomsterna för de sökandes hushåll får inte överstiga 185 procent av den federala fattigdomsgränsen, eller FPL. The regler för gravida kvinnor uppger att de inkomster gräns gäller en gravid kvinna och hennes hushållets storlek ökar med antalet ofödda barn . Med andra ord, en kvinna som är med tvillingar räknas som tre personer när inkomstgränser bestäms .

Flykting medicinsk hjälp

Flyktingar söker Pennsylvania Medicaid måste bevisa invandring status och krav identifiering . Inkomst får inte överstiga 185 procent av FPL , minus eventuella sjukvårdskostnader. Den resurs gränsen är $ 2. 400 för en enda person , $ 3. 200 för två folk och ytterligare person är $ 300 . Reglerna för flyktingar anges att täckningen är bara i åtta månader , med början på flyktingens trätt i USA , eller datum för beviljas asyl .

familjer och barn

Pennsylvania Healthy Beginnings programmet omfattar barn under ett års ålder , med hushållsinkomst gränserna vid 185 procent av FPL ; barn i åldrarna 1-6 med en inkomst gränsen är satt till 133 procent av FPL , och barn i åldrarna sex till 18 , med inkomstgränser som fastställts till 100 procent av FPL . Barn som är i avdelning IV-E fosterhem och subventioneras av staten adoptioner automatiskt kvalificerade för programmet .

Previous:nothing Next:sura egenskaper alanin

Relaterade artiklar


 • tecknen på en graviditet missfall
 • Hur placerar jag de äldre i Connecticut vårdhem ?
 • spinning leksaker och autism
 • Definitionen av en barnneurolog
 • Hur berätta om du har magnesiumbrist
 • effekterna av uttorkning på det kardiovaskulära systemet
 • graviditet halsbränna symtom
 • hem program för äldste i Rochester, New York
 • lumbal stenos & höftproblem
 • gift Medicaid regler
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com