Vilka är fördelarna med en ungdom bostadsområde behandlingsprogram?

Inlagd av: Jan-Olof Stoor uppdaterad: 2015-06-06
Omsorg om vår nations ungdom kan inte alltid göras via kort rådgivning sessioner eller på läkarens kontor ensam. Vissa fall kräver mer samverkan för att ge resultat som kommer att göra en bestående förändring. Detta kan ske genom ungdomar bostäder behandlingsprogram där små barn upp till unga vuxna lever i anläggningen där de får behandling. En mer radikal metod för behandling, men det har sina fördelar för de fall där barn behöver en högre grad av uppmärksamhet.

psykiatrisk vård

De flesta bostadsområden behandlingshem ha minst en psykiater för personal som bedömer nya patienter, bestämmer en kur och tilldelar själv eller någon annan psykisk hälso-och sjukvårdspersonal till fall. Detta gör att patienterna ständig tillgång till den psykiatriska vården de behöver, samt ger läkarna och hjälpa personal att kartlägga och titta på patienter över en längre tidsperiod. Det är ofta under dessa stunder av vila, lek, äta och arbeta som ett viktigt psykologiskt genombrott kan observeras och noteras.

gruppmöten

Det kan vara till nytta för barn som går igenom liknande program av behandling för att interagera med varandra genom gruppmöten. Detta gör att barnen kan se att de inte är ensamma i sin kamp, vare sig de är mentala, fysiska eller sociala och hjälpa varandra genom processen av helande och återintegrering i samhället. Varje grupp session leds av en vuxen som både moderaterna samverkan mellan ungdomar och underlättar diskussion som behövs.

Missbruk

Även om det kan vara överväldigande när du upptäcker att ditt barn har ett missbruk, kan det snabbt snöboll om du Försök att behandla detta missbruk i hemmet, särskilt om hem-eller annan bekant miljö är en drivkraft för sitt missbruk. I fall som detta , är det bäst att ta bort barnet från de negativa miljö -och sätta honom på en plats där han inte kan få mer droger eller alkohol , samt förse honom med medicinskt stöd han behöver och samtidigt upplever abstinensbesvär.

familjens inblandning

Bara för att ett barn är en del av ett bostadsområde behandlingsprogram innebär inte att han måste vara helt avskilda från omvärlden , inklusive familj . Det kan dock vara fördelaktigt att de tillåter att barnet den tid som behövs för att återhämta sig samtidigt vara omgiven av professionell personal . Det är ännu mer inflytelserik bör roten av barnets mentala, fysiska eller känslomässiga problem att familjen själva miljön, som uppstår i fall av försummelse eller missbruk.

Previous:nothing Next:hur länge kan du hålla en återanvändbar vattenflaska ?

Relaterade artiklar


 • hur man kan öka testosteronnivåerna genom att utöva
 • penicillin allergier hos spädbarn
 • brandsäkerhet information för barn
 • skeden av ett växande fostret
 • spädbarn gom utveckling
 • Hur mycket ska jag väga 6 fot 1 tum?
 • Hur tillgodoser glukos energi?
 • Hur mycket ska jag öka min vikt varje vecka ?
 • entropion i spädbarn
 • inte röka påskynda mäns håravfall ?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com