den bästa hundraser för autistiska barn

Inlagd av: Camilla Näslund uppdaterad: 2015-06-11
Autistiska störningar ( eller " klassisk " autism ) , enligt CDC , är en autism (ASD ) som vanligtvis innebär " betydande förseningar språk , sociala och kommunikativa utmaningar och ovanliga beteenden och intressen " till personer som uppenbart sjukdomen . Ett sätt att hjälpa autistiska barn att utveckla sociala färdigheter och minska " stimming " ( self stimulerande beteenden-till exempel spinning , skriker och slår ) är att koppla ihop dem med en specialutbildad hund . Enligt Autism assistanshund webbplats är idealisk hundras för autistiska barn rasen som passar ditt hem situation : om allergier är ett problem i ditt hem bör du välja en allergivänliga hund , om ditt barn visar våldsamma tendenser och mer allvarliga härdsmältor , är en större , fast hunden behövde

Labrador Retriever

Labs är ett bra hundras för autistiska barn på grund av sin jämnt temperament . de är godmodig och vänlig . De är fredliga med andra djur och mottaglig för utbildning . Bra utbildning är viktigt med dessa hundar (som med alla assistanshundar ) , men eftersom de kan vara stökiga och fulla av energi . Det är viktigt att tränaren plockar en hund som har ett lugnt temperament och är lugn .

Golden Retriever

Golden retriever har en välkomnande bark och ett vänligt uttryck , i linje med rasens glada och pålitliga temperament . Retrievers har en robust och gedigen bygga-viktigt för barn som har våldsamma tendenser . Nitton år gammal Dale Gardner , som rapporterats av " Sunday Times "," fann ansikten skrämmande " som ett barn som led av autism och skulle misstolka människors ansiktsuttryck . När hans föräldrar gav honom Henry , en golden retriever , hans sociala interaktioner förbättrats . " Henry hade en så lugn och vänligt ansikte och han såg aldrig arg . Jag kunde se på honom och det tog bort stressen av att prata med människor. " Golden retriever har mycket energi , dock , och måste väljas med omsorg från uppfödare och fått massor av motion .

Pudel

Vissa hundraser som inte är tänkt som typiska terapeutiska raser kan visa sig vara snabba elever med även temperament . Poodles är valt Autism Service Dogs of America som ledarhundar , eftersom de är " ideal på grund av deras temperament , förmåga att utbilda och deras kärlek till människor, säger Pris Taylor , chef för Autism Service Dogs of America . De är också mer allergivänliga än andra raser , enligt Autism assistanshund blogg , vilket gör dem idealiska för ägare med allergier .

Previous:nothing Next:lanolin substitut

Relaterade artiklar


 • bensvaghet behandling
 • dieter för ungdomar
 • difenhydramin och barn med ADD
 • Vilka är fertilaid biverkningar ?
 • riskerna för vårdhem
 • klassiska tecken på en missbrukare på arbetsplatsen
 • Medicaid stödberättigande nivåer
 • Vilka frågor bör du fråga ditt företag sjukförsäkring ?
 • lämplighet idéer för undervisning en vattensport klass
 • gör endagslinser längre
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com