fördelar och nackdelar med att ge familjen stöd

Inlagd av: Jeanette Morales uppdaterad: 2015-06-18
Många tänker inte på för-och nackdelar med att ge familjen stöd när ekonomin går bra och de flesta leverantörer har jobb och kan försörja sina familjer. Men när jobbet förlust ökar, ökar behovet av att ge familjen stöd också. Det är mycket verkliga för-och nackdelar när det handlar om att ge familjen stöd som påverkar både de som får stöd och de som tillhandahåller den.

Vänner fyller behov

När det finns ett behov för familjen hjälp, ofta de första som steg ner i mellanrummet är familj och vänner. De flesta vill inte ha dem de bryr sig om att lida vare sig fysiskt eller ekonomiskt , speciellt om det innebär en oförmåga att köpa mat , försörja sina barn , betala grundläggande räkningar eller komma upp med medel för att klara stora oväntade medicinska skyldigheter . Många gånger samhället också blir involverad med insamlingar när medicinska behov eller personliga tragedier är inblandade . Detta personliga stödet inte bara ger familjen hjälp då de flesta behov , men också gör det utan byråkrati , tid och besvär av regeringen pappersarbete . Detta lokalt stöd kan lyfta upp snarare än dra ner en familj och hjälpa medlemmarna vet att folk bryr sig. Detta stöd hjälper familjen när de behöver det mest.

Kritiska behov

Bortom ett särskilt behov tillgodoses av familjen och samhället på kort sikt, många familjer behöver hjälp av en mer långsiktig karaktär. Ofta vuxna eller vuxna i hemmet har blivit uppsagd och, medan de har sökt efter arbete, det finns inte något tillgängligt som passar just deras expertområden. Speciellt när barn är inblandade, kan familjen hjälp betyda inlämnandet av pappersarbete för statligt stöd så att familjen kan köpa mat, se till att barn får medicinsk vård och grundläggande räkningarna betalas. Som med alla statliga stöd, är målet för familjen hjälp att vara begränsad och tillfällig. Ändå är sådana program behövs som ett skyddsnät för dem som har provat allt, men ändå har kritiska ekonomiska behov.

Statliga stöd

Att ge statligt stöd på lång sikt ofta håller enskilda och familjer blir högre än deras behov och håller dem fast i statliga program. Långa statsobligationsräntor uppehälle ibland översätter vad som borde vara en nödvändig tillfällig bestämmelse för de med svaga finansiella behoven till en prognos att denna familj assistans är en rättighet istället för ett privilegium. Vissa mottagare hamna vägrar att ta ansvar för sig själva eller sina familjer , tills deras barn blir generationsväxlingen offer för själva systemet tänkt att hjälpa . Vid denna punkt , att ge familjen stöd blir handikappande för dem som annars skulle söka en bättre , mer meningsfullt liv arbetar för en levande .

Attityd

Det finns tider och omständigheter under vilka familjer behöver stöd för en tid . Oavsett om de tillhandahålls av familj , vänner eller samhället eller av staten eller federala regeringen , kan förlängas stöd för en eller annan anledning blivit problematiskt. De som ger sådan hjälp och andra i samhället känner att familjen tar emot hjälp kan börja se de medlemmar i ett annat ljus . I stället för att en familj i behov av långsiktigt bistånd som jämlikar , tredje man och åskådare kan börja betrakta dem som " död beats " och " snyltare ". Det stigma kan " fastna " även efter att familjen inte längre behöver eller accepterar stöd. Andra som tillhandahålls familjen hjälp att få fast i regeringens byråkrati och krav , vilket gör det svårare att gå bortom sådant bistånd .

Previous:nothing Next:det genomsnittliga sömn beloppet för en 9 månaders baby

Relaterade artiklar


 • vad är skillnaden mellan en elektrisk rullstol & en rörlighet skoter ?
 • lista med alternativ preventivmedel
 • effekten av infrarött ljus på perineal trauma
 • hur många timmar bör en person sömn varje natt ?
 • snart som möjligt graviditet tecken
 • allergi taggar
 • helhetssyn barnmorskor praxis
 • kirurgiskt ingrepp för entropion hos spädbarn
 • kristaller i spädbarnsurin
 • livsmedel som växer ditt barns hår
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com