förslag för vård av ett barn av barnvakter

Inlagd av: Camilla Näslund uppdaterad: 2015-06-14
Barnvakt är processen för att ta hand om en baby eller ett litet barn när föräldrarna är borta . Barnvakter kan äldre barn eller tonåringar i närheten , eller de kan vara professionella vårdgivare . Barnvakt är ett jobb som kräver mycket ansvar , uppmärksamhet och omsorg , särskilt om det innebär spädbarn . Barnvakter måste följa vissa säkerhetsåtgärder och grundläggande riktlinjer att ge bästa möjliga vård till ett spädbarn .

Håll Home Safe

Säkerhet för barn måste vara det första angelägenhet för en bra barnvakt . Håll alla dörrar och fönster låsta , och aldrig öppna dörren för främlingar . Om någon ringer på telefonen , tala om för dem att föräldrarna är upptagna , inte bort .

Kolla på barnet ofta

om barnet sover eller vaken , måste du hålla ett öga på honom . Unga barn kan vara förvånansvärt rörlig och får aldrig lämnas utan uppsikt , även om de sover . Se till att barnet hålls på en mjuk matta eller handduk på golvet när hon är vaken , eller i spjälsängen när hon sover .

aldrig Hojta ett spädbarn utan uppsikt på upphöjda ytor

Fall från höga stolar , förändrade tabeller och sängar kan vara dödliga för unga barn . Aldrig vända eller lämna barnet ensamt ens för en sekund när han är på en upphöjd yta . Aldrig svara i telefonen om inte barnet är på golvet och med fri sikt .

hålla farliga poster av Reach

För små leksaker , vassa föremål , tändstickor , kemikalier och rengöringsmedel ska förvaras utom räckhåll . Krypande spädbarn kan få tillgång till lägre skåp och skåp som innehåller sådana farliga föremål .

Leta efter kvävning eller strypning Farliga

Linor och snören på rullgardiner, linor , små leksaker , mat , kläder och kuddar kan farligt för spädbarn . Undvik att mata ett spädbarn hårt livsmedel eller frukt eftersom de utgör en kvävningsrisk. Leta efter hängande leksaker eller kläder i spjälsängen , och ta bort dem innan du placerar sovande barn i den .

avstår från bad en Infant inte uppmanas att göra det

Badplats ett spädbarn är inte lätt , om du inte är praktiseras och bekanta med uppgiften . Om föräldrarna ber dig att bada eller ändra spädbarn , följ säkerhet metoder som håller barnet hela tiden , aldrig lämnade henne utan tillsyn och uppföljning av vattnets nivå och temperatur noggrant .

Läs hjärt-lungräddning ( HLR )

HLR kan vara en livräddare i nödsituationer . Heimlich manöver är ett annat viktigt verktyg som kan rädda livet på ett barn som har kvävdes på något .

Håll Kontaktuppgifter Handy

I händelse av en olycka eller en nödsituation , ring 911 och ge korrekt information om din position . Du måste också meddela föräldrarna omgående .

Följ Föräldrakontroll Instruktioner för Feeding

Se till att du vet var barnets mat och bestick hålls . Fråga föräldrarna om barnet är allergiskt mot något livsmedel . Också samla in information om barns ätande schema .

Håll Infant Entertained

Spela med barnet när hon är vaken och alert. Spel som Peek- a- boo alltid underhålla spädbarn . Se till att barnet håller sig borta från ojämna ytor och att alla trappor har skyddsgrindar .

Previous:nothing Next:effekterna av naturliga och konstgjorda familjeplanering

Relaterade artiklar


 • vad hormoner styra vatten och salt balans ?
 • Vilka är farorna med klor i uppvärmda pooler ?
 • vad hushållsapparater avger elektromagnetiska fält?
 • naturläkemedel för klimakteriebesvär håravfall
 • röda korset första hjälpen information
 • hur man ansöker zinksulfat
 • hur man kan bli av trä möss
 • kolesterol information för barn
 • medicinska processen för abort
 • bomullsfröolja under graviditeten
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com