fotled hängslen för barn

Inlagd av: Annika Hultén uppdaterad: 2015-06-14
Ankle hängslen, annars känd som ankel-fot ortos (AFO) tjäna två syften för ditt barn. . De hjälper ditt barn att gå bättre, och de hjälper till att forma barnets fot när han lider av mul missbildningar såsom höga valv, tappa fot eller platt fot. Men vissa hängslen fungerar bättre för foten att forma än att gå och vice versa. Det bästa stag för ditt barn beror på hans behov.

Soild AFO

Den fasta AFO är idealisk för att forma ditt barns fot. Den tillräckliga band och framåt bindning av ditt barns fotled håller formen på foten i avsedd position. Eftersom stag är inte bindande för sidorna av foten, ditt barns tår är fria att röra sig och rulla när han går. Den fasta AFO erbjuder också en flexibel passform. Den 10 grader, fungerar upprätt FRAMÅT tonhöjd hängslen perfekt när barnet bär sneakers. Men konfigurationen av detta stag passar inte ställningar av alla barn.

Spiral AFO

Trots att spiralen AFO är svårt att bygga och anpassa tillåter de flexibilitet och kan hämma eller stöd rörelse i en viss riktning, beroende på behoven hos ditt barn. Barn som har förlorat sin förmåga att samordna sina muskelrörelser, lider athetoid cerebral pares eller dystoni, som orsakar muskelspasmer och långvarig muskelsammandragningar, ofta få spiral AFOs.

Svängbara AFO

gångjärn AFO kan enkelt passar in i ditt barns sko och kontrollera en aktiv vridning av foten. Remmen på baksidan av detta stag, dock bara låter det gå så långt framåt, vilket begränsar kontrollen barnet har över sina rörelser. Av denna anledning arbetar med gångjärn AFO bästa för mul forma, inte gå.

Dorsalflexion Assist AFO

dorisflexion bistå AFO liknar den svängbara AFO utom att om gör att ditt barn att gå lättare. Den är utrustad med en fjäder-inspirerad gångjärn som hjälper lyfta foten när ditt barn plockar foten upp. Även om det gör att barnet en mer normal gångart än gångjärn AFO, det dorisfexion hjälpa AFO är fortfarande bäst för foten att forma, inte gå.

Previous:nothing Next:förslag för vård av ett barn av barnvakter

Relaterade artiklar


 • dim-plus biverkningar
 • hur man utformar gyllene säkerhetsbestämmelser
 • vad som orsakar byta ögonfärg?
 • det Integumentary system i kroppen
 • HEPA-filter för allergier
 • Skillnaden mellan en fotvårdsspecialist och en ortoped
 • hur man ska behandla psoriasis under graviditeten
 • hur man bär kompression strumpor
 • hur man skyddar öronen när du simmar
 • kolon bevattning hos barn
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com